Τα «καμάρια» του «έργου-σήριαλ» του διυλιστηρίου Άμφισσας, καμαρώνουν για το «βασανισμένο» και «ταλαιπωρημένο» έργο της….. «αναβάθμισής» του!


Τα «καμάρια» του «έργου-σήριαλ» του διυλιστηρίου Άμφισσας, καμαρώνουν για το «βασανισμένο» και «ταλαιπωρημένο» έργο της….. «αναβάθμισής» του!
Ένα «διυλιστήριο» που παραμένει στο «χρόνο» του (…πάνω από 40 χρόνια!) με παλαιές κλίνες διήθησης, με σήτες, με χαλαζιακή άμμο, με «ρυθμιζόμενο».….. χλώριο!!
Πέρα από τα «άλματα», τις «κυβιστήσεις», τους «ελιγμούς» που κάποιοι μπορεί να πραγματοποιήσουν-επιδείξουν, ΔΕΝ μπορεί να «λοιδορούν» αλαζονικά (…δια του «επαίνου»!) τους «αδαείς» και «αγύμναστους» (….κατά την εκτίμησή τους!) στις «αναθέσεις».. …νέους «συναδέλφους» τους!
Πρέπει πιο «σεμνά» να «επεξεργαστούν» και να αναλογιστούν το γεγονός ότι (…πέραν των άλλων!)έχουν γίνει ( …σύμφωνα με τις πολλαπλές «ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ» των αρμοδίων οργάνων, από την πρώτη πρόταση του Δήμου και την έγκρισή του μέχρις σήμερα!) διαδοχικές εντάξεις- τροποποιήσεις- αναθεωρήσεις-παραστάσεις-παρατάσεις του «ΕΡΓΟΥ» , που τουλάχιστον ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ κανέναν από τους κατά καιρούς……… «διαχειριστές» του!
Το έργο, παρά τις δεσμευτικές ημερομηνίες «υλοποίησης της πράξης»(….που η τελευταία έληξε μάλιστα προχθές …17-09-2023!!) και παρά τις «υπογραφές», τις «εγκαταστάσεις» και τις «εκκινήσεις», ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ!
«Αξιοσημείωτο» (….και ίσως «αξιοσχολίαστο»!) γεγονός όμως αποτελεί η τελική «τροποποίηση» εκτέλεσης του έργου με την «είσοδο» της…….. ΜΥΒΑ!!
Επιπλέον άλλαξαν(…..με διαδικασία «fast track»!) οι παλαιοί «μηχανικοί» μετρητές (….μπήκαν κατά προτεραιότητα και σε χρόνο ρεκόρ οι «ηλεκτρονικοί!!;;) και έτσι «δικαιώθηκε» η «θεωρία» της ύπαρξης-διατήρησης-λειτουργίας της «χλωριωμένης» πλέον…….. ΔΕΥΑ!!
Οι «μηνιαίες» όμως αναθέσεις και οι νέες αποζημιώσεις-μισθοί των «ανακυκλωμένων» προέδρων παραμένουν βασικές, «ισχυρές» και….. «ακλόνητες»! (..βλέπε ΔΙΑΥΓΕΙΑ!)
Τέλος, στο «λεξικό» της «πλούσιας» ελληνικής γλώσσας (…..και στη ζωή!) υπάρχουν η περίσκεψη……η αυτοκριτική……η ανάληψη ευθυνών….. η σιωπή……….η αιδώς!!
 






ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών