Το ράλυ, ο φράκτης και το ξέσπασμα Ζέτου για Μαυρομάτη



Το Ράλλυ εξαφανίστηκε από τη Φωκίδα

 

Το ζήτημα του Ράλλυ Ακρόπολις έθεσε ο κ. Λάκης Παπαθανασίου, υποστηρίζοντας ότι το Ράλλυ έχει φύγει από τη Φωκίδα τελείως. «Είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε ένα ψήφισμα, δεν το θέλατε για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με άλλες περιοχές».

 

Το εμποδίζει ο φράχτης

 

Στην απάντησή του ο κ. Μανώλης Μαυρομάτης ήταν αρκετά δηκτικός. «Ας μας πει ο κ. Παπαθανασίου αν έβγαλε τον ηλεκτροφόρο φράχτη που έχει καλύψει 500 στρέμματα για να μπορεί να πάει στις Καρούτες το Ράλλυ», είπε. Φυσικά η ατάκα του κ. Μαυρομάτη προκάλεσε την αντίδραση του κ. Παπαθανασίου, ο οποίος τόνισε ότι δεν καταφέρθηκε προσωπικά για κανέναν και χαρακτήρισε «κρίμα» την τοποθέτηση του αντιδημάρχου.

Ο κ. Φλώρος ζήτησε από το δήμαρχο να πάρει θέση, ο οποίος τόνισε ότι η παρανομία δε μπορεί να λειτουργεί α λα κάρτ. Ο κ. Παπαθανασίου αντέδρασε πολύ έντονα, γνωστοποιώντας ότι έχει καταργήσει το φράχτη, ενώ επεσήμανε πως η Δημοτική Αρχή δε δείχνει την ίδια ευαισθησία για τόσες άλλες παρανομίες.

 

Το ξέσπασμα Ζέτου

 

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζέτος κατηγόρησε το συνάδελφό του κ. Μαυρομάτη, καθιστώντας τον υπεύθυνο που για άλλη μια φορά χαλάει το συμβούλιο. Μάλιστα του καταλόγισε προκλητική συμπεριφορά. Υποσχέθηκε πάντως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να φέρει τα πρακτικά προκειμένου να διαπιστώσουν όλοι από που ξεκίνησε ο καυγάς. «Αυτά κάνει η έλλειψη επιχειρημάτων», σχολίασε.

 

Τον Πρόεδρο κατηγόρησε ο Δήμαρχος

 

Άδικο χαρακτήρισε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος κ.Καπεντζώνης, υποστηρίζοντας ότι προκλήθηκε ο κ. Μαυρομάτης. «Η μειοψηφία μπορεί να λέει ό,τι θέλει χωρίς καμιά επίπτωση. Αν τολμήσει κάποιος από εμάς να πει μισή κουβέντα, τότε μας βγάζετε φταίχτες. Δεν το ξαναδέχομαι ποτέ. Θα χτυπήσω εγώ το χέρι στο τραπέζι. Δικαιοσύνη α λα καρτ εδώ μέσα δε τη δέχομαι», είπε.

Όταν μάλιστα πετάχτηκε ο κ. Γεραντώνης, ο δήμαρχος είπε με μπόλικη δόση ειρωνείας στον πρόεδρο να μην του μιλήσει και αναρωτήθηκε αν τους συνδέει κομματική συγγένεια.

 

 https://www.orafok.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών