ΙΤΕΑ : "ΟΥΡΕΣ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ "ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ" ΓΙΑ Rapid test!...


  Το "πράσινο", έγινε "κίτρινο".
 
  Πρωτόγνωρη η σημερινή εικόνα για την πόλη μας. Από το πρωΐ, εσχηματίσθησαν 2 σειρές ανθρώπων (κυριολεκτικά ουρές!...), στα πεζοδρόμια της διασταυρώσεως των οδών Μεταμορφώσεως και Τρίγκα, προκειμένου να υπάρχει προτεραιότητα στους προσελθόντες και αναμένοντες, για το δωρεάν από τον Δήμο μας Rapid test για τον κορωνοϊό.
  Μετά από τις εξακριβωμένες πληροφορίες για την εμφάνιση και με γρήγορους ρυθμούς εξάπλωση του Covid-19 στην μαθητική κοινότητα της Ιτέας (Γυμνάσιο & Λύκειο), ήταν λογικό η πλειονότητα των προσελθόντων για το test, να είναι μαθητές των δυο σχολείων.  Είναι επίσης γνωστό ότι έχουν τεθεί σε κατ' οίκον καραντίνα, αρκετές οικογένειες με μέλη τους, μαθητές.  Και για αυτό, το ενδιαφέρον ήταν ηυξημένο και από ανθρώπους όλων των ηλικιών (γονείς, συγγενείς, φίλοι, γείτονες, παππούδες)
  Εδημιουργήθησαν επί τόπου, 2 (δύο) κλιμάκια εξειδικευμένου προσωπικού για την πραγματοποίηση του Rapid test, προκειμένου να εξυπηρετηθούν γρήγορα όλοι οι προσελθόντες.  Έγινε προσπάθεια (απόπειρα) για να τηρηθούν τα προβλεπόμενα από το σχετικό πρωτόκολλο (μάσκες, αποστάσεις), χωρίς όμως ιδιαίτερη  επιτυχία.  Και δεν ήσαν "παραβάσεις" μεμονωμένες ή εξαιρέσεις στον κανόνα.  Οι φωτογραφίες το καταμαρτυρούν.
  Μετά από την επεξεργασία των δειγμάτων, θα ειδοποιηθούν άπαντες οι δότες για τα αποτελέσματα, μέσω sms και υποθέτουμε ότι θα ενημερωθεί και η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δελφών και μέσω αυτής ο Ε.Ο.Δ.Υ. και οι κάτοικοι της Ιτέας.
Ελπίζουμε σε καλά νέα. 


 

 

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

 https://epikourositeas.blogspot.com/


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών