Εξαφανίστηκε ο Τούρκος ναυτικός που φωτογράφιζε στην Ελευσίνα - Καταδικάστηκε ερήμην

 
Eξαφανίστηκε ο Τούρκος «φωτογράφος» ναυτικός και καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.
Ο 51χρονος Τούρκος μηχανικός είναι μέλος του πληρώματος του Φ/Γ πλοίου «MAKBULE ANA!
O Tούρκος είχε εντοπιστεί από πλήρωμα σκάφους του Πολεμικού Ναυτικού, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, να διενεργεί φωτογραφικές λήψεις περιοχών του Ναυστάθμου Σαλαμίνας με το κινητό τηλέφωνό του, κατά τον διάπλου του πλοίου από τη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Περάματος-Πειραιά.
Η συνήγορος του ναυτικού υποστήριξε ότι ο πελάτης της, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 149α του Ποινικού Κώδικα, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί σήμερα στο δικαστήριο, καθώς είναι πρώτος μηχανικός του πλοίου, που έπρεπε οπωσδήποτε να αποπλεύσει για προγραμματισμένο ταξίδι, αφού υπήρχαν αυστηρές ποινικές ρήτρες.
Επίσης, ανέφερε ότι στο κινητό τηλέφωνο του πελάτης της δεν βρέθηκαν, κατά την ανάλυση των στοιχείων, φωτογραφίες.
Σημειώνεται, ότι ο ναυτικός, αρχικά, είχε συλληφθεί και προσαχθεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, από όπου αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για την 9 Φεβ.. Τότε είχε κατασχεθεί το κινητό τηλέφωνό του και είχε αποσταλεί για ανάλυση των στοιχείων.
Το θέμα με τη σύλληψη του Τούρκου ναυτικού είχε κάνει, ήδη, τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ, ενώ έχει ενημερωθεί η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα.

12:10
10/02/2017
 http://www.pronews.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών