Δεξιότατος: Η μεταπολίτευση τελειώνει με σοκ

 metapoliteush
Γράφει ο Νίκος Ζόμπολας
Θα σοκαριστείτε με αυτά που θα επακολουθήσουν στο πολιτικό σύστημα και στην χώρα. Αυτή την στιγμή υπάρχει αδυναμία διακυβέρνησης της χώρας. Απώλεια πλειοψηφικής εξουσίας. Δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία, δεν υπάρχουν τράπεζες, δεν γίνονται δημόσιες επενδύσεις, δεν υπάρχει καθόλου οικονομική δραστηριότητα. Πολιτικό και οικονομικό κώμα.

Οι παρόντες πολιτικοί συνδυασμοί τελείωσαν. Τελείωσαν μαζί με τις υπογραφές των μνημονίων. Κάποιοι τους έπεισαν ότι έτσι έπρεπε. Απουσία ηγετών, υπέγραφαν εν αγνοία τους τον πολιτικό τους θάνατο και τον θάνατο της μεταπολίτευσης εν γένει. Ο Τσίπρας θα είναι ο τελευταίος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης και των μνημονίων.
Η χώρα θα οδηγηθεί με βεβαιότητα σε κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης. Όχι βέβαια με αυτούς που έχουν υπογράψει μνημόνια. Δεν μπορούν αυτοί να μας βγάλουν από αυτή την κρίση της χώρας και της Ευρώπης.
Από την χούντα της επταετίας, περάσαμε στην Γοτθική χούντα της Ευρώπης.
Η Γοτθική χούντα της Ευρώπης θέλει να μας αλλάξει και να μας συνετίσει. Δεν αλλάζουν οι λαοί όμως, αλλάζουν τα συστήματα.
Χαίρομαι που έχουν αναλάβει πρωτοβουλία πολλοί επιστήμονες της χώρας και ενημερώνουν τον λαό αντικειμενικά και υπεύθυνα, γιατί πλέον οι πολιτικοί μας δεν μπορούν. Πολύ σύντομα θα εξαφανιστεί όλη η υπάρχουσα πολιτική νομενκλατούρα της χώρας και θα έλθει νέα.
Με ένα σοκ που δεν θα το αντέξει κανείς, κυρίως αυτοί, εμείς μάθαμε τόσα χρόνια να αντέχουμε τα πάντα.

 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών