Άλλοι τριάντα επτά (37) αλλοδαποί πολίτες διαφόρων υπηκοοτήτων επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους




Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άλλοι τριάντα επτά (37) αλλοδαποί πολίτες διαφόρων υπηκοοτήτων επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους

Ακόμα τριάντα επτά (37) αλλοδαποί πολίτες, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες (13.11.2012), από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, στις χώρες τους επέστρεψαν ένας (1) πολίτης Ρουμανίας, ένας (1) πολίτης Ινδίας, δύο (2) πολίτες Ιράκ, είκοσι ένα (21) πολίτες Κίνας, τέσσερις (4) πολίτες Αλγερίας, επτά (7) πολίτες Μπαγκλαντές και ένας (1) πολίτης Αιγύπτου, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις, από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς το Βουκουρέστι, το Δελχί, το Ερμπίλ, την Σαγκάη, το Αλγέρι, την Ντάκα και το Καϊρο αντίστοιχα.
Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών και Εθνικούς πόρους.

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών