Δελτίο Τύπου για θέματα της Π.Ε. Φωκίδας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς ΕλλάδαςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                      
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                           
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ                                      
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Άμφισσα, 25 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ:  «8 θέματα της Π.Ε. Φωκίδας θα συζητηθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας»

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία η 10η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Ανάμεσα στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης τα οποία θα συζητηθούν, για την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, είναι:
Ø  Η προσωρινή ανάκληση επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών της Π.Ε. Φωκίδας,
Ø  Η αντικατάσταση μέλους επιτροπής του άρθρου 7 παρ. 2 του Ν. 2323/1995 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα

Ø  Η παράταση προθεσμίας της μελέτης «Βελτίωση επέκτασης επαρχιακής οδού από Ν.Ε.Ο. – Κλήμα – Κάμπο – Επαρχιακή οδό Ποτιδάνεια»
Ø  Η παράταση προθεσμιών Προγραμματικών Συμβάσεων για εκτέλεση έργων στους Δήμους Δελφών και Δωρίδας,
Ø  Η αντικατάσταση μελών επιτροπής παρακολούθησης προγραμματικής σύμβασης με τίτλο «Καταγραφή – αποτύπωση – ταξινόμηση – μελέτη της συλλογής των πρωτοτύπων ανθιβόλων του ζωγράφου Σπύρου Παπαλουκά
Ø  Η έγκριση της 6ης Τροποποίησης Περιφερειακού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων από πιστώσεις Κ.Α.Π. έτους 2012. Στη συγκεκριμένη τροποποίηση εντάσσεται η προσθήκη δύο νέων έργων:
«Αποκατάσταση τμημάτων ασφαλτικού οδοστρώματος επί του επαρχιακού δρόμου από διασταύρωση παλαιάς Ε.Ο. Λιδορικίου – Ναυπάκτου προς Δ.Δ. Κάμπου» προϋπολογισμού 24.000,00€, καθώς και
Η «Αποκατάσταση τμημάτων ασφαλτικού οδοστρώματος επί του επαρχιακού δρόμου στη διασταύρωση προς Δ.Δ. Σώταινας», προϋπολογισμού 35.000,00€. Η «Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. στην θέση Άνεμος στους Δελφούς», με την αύξηση της πίστωσης κατά 106.240,00€, η μείωση της πίστωσης για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών αναβαθμών και συρματοκιβωτίων στο χείμαρρο «Καρουτιανόρεμα», και η αύξηση πίστωσης για το έργο «Κατασκευή φρεατίων όμβριων υδάτων επαρχιακού δρόμου Ερατεινής Τολοφώνας».
Ø  Η έγκριση της παράτασης προθεσμίας του έργου με τίτλο «Αποχέτευση και επεξεργασία λυμάτων οικισμών περιοχής ταμιευτήρα Μόρνου» 1ο Υποέργο: «Μελέτη αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων οικισμών περιοχής Μόρνου Δ. Λιδορικίου».
Ø  Και τέλος η επιχορήγηση της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας για την πληρωμή του έργου «Πληροφοριακό σύστημα Ηλ. Διακυβ/σης».


       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών