Φάνης Σπανός : ξεκινά άμεσα η λειτουργία του αντλιοστασίου του Μόρνου, για να έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα ..με θετικές εξελίξεις για την άρδευση της Κωπαΐδας!.


Μπήκε το νερό στ’ αυλάκι! Ποτίζουμε και από την Υλίκη! Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Συνεργαστήκαμε με τους παραγωγούς, προκρίναμε την ταχύτερη δυνατή λύση και δεσμευτήκαμε για την άρτια και έγκαιρη εγκατάσταση νέου πλωτού αντλιοστασίου στην Υλίκη, ώστε να ποτίσουμε σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη χρονιά!
Ανταποκριθήκαμε στη δέσμευσή μας, εξασφαλίσαμε πλέον τη δυνατότητα διπλής άντλησης και συνεχίζουμε με την προσθήκη και ενεργοποίηση νέων αντλιών εντός της εβδομάδας, ώστε άμεσα να φτάσουμε στα 10.000 κ.μ./ώρα. Με την ολοκλήρωση του έργου θα έχουμε δυνατότητα πλωτής άντλησης ύψους περίπου 20.000 κ.μ/ώρα.
Επίσης, ξεκινά άμεσα η λειτουργία του αντλιοστασίου του Μόρνου, για να έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και σ’ εκείνο το κομμάτι του κάμπου μας.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και τους παραγωγούς για τη συνεργασία. Σε πείσμα της μεγάλης ανομβρίας, οι αρδευτικές ανάγκες και αυτό το καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και -κυρίως- δίκαια!

 

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών