ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΩΤΗΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΩΤΗΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ
2013: Δήμαρχε, ψήφισες τη θέση Κάμινος.
2018: Ο πρώην Δήμαρχος Θ. Παναγιωτόπουλος έφερε πρόγραμμα 3 εκατομμυρίων ευρώ για τους ΡΟΜΑ στη θέση Κάμινος. Τι είχες πει τότε Δήμαρχε; Τσαντίρια στις αθλητικές εγκαταστάσεις; Ποιος γονιός θα φέρει τα παιδιά του να αθληθούν στο γήπεδο κ. Παναγιωτόπουλε; Πώς θα πηγαίνουν οι Σεγδιτσιώτες με ασφάλεια στα σπίτια τους κ. Παναγιωτόπουλε; Πώς θα εγκατασταθούν επιχειρήσεις στο ΒΙΟ.ΠΑ. κ. Παναγιωτόπουλε; Μπορείτε να χωροθετήσετε οπουδήποτε εκτός σχεδίου κ. Παναγιωτόπουλε.
2019: Βρήκαμε θέση (μυστική) για τους ΡΟΜΑ προεκλογικά.
2023: Μετά από 4 χρόνια, αν και ο ίδιος μηχανικός, η θέση δίπλα στο βιολογικό αποδεικνύεται παράνομη.
2024: Η μόνη νόμιμη θέση είναι η Κάμινος. Θα περιμένουμε το ΓΠΣ για να χωροθετήσουμε κατάλληλα, δηλαδή μεταφέρει το πρόβλημα στους επόμενους και δε δίνει λύση.
Είναι γνωστό σε όλους Δήμαρχε ότι είσαι αναξιόπιστος και δεν μπορείς να διοικήσεις. Ξέρουμε όλοι ότι θα πεις, δεν φταίω εγώ και φταίνε όλοι οι άλλοι, είναι γνωστό το παραμυθάκι, όμως είσαι δήμαρχος, εσύ έχεις την πλειοψηφία και εσύ θα πάρεις την απόφαση. Είτε τους μεταφέρεις στην Κάμινο, όπου το οικόπεδο είναι δημοτικό, είτε στον εθνικό δρόμο, όπου είσαι διαχειριστής εκείνου του οικοπέδου, οφείλεις να ενημερώσεις και να μας εξηγήσεις πώς οι Σεγδιτσιώτες θα πάνε με ασφάλεια στα σπίτια τους, πώς οι επιχειρήσεις θα δουλέψουν χωρίς ζημιές, πώς οι ανύποπτοι οδηγοί θα περνούν από το σημείο του παράνομου καταυλισμού με ασφάλεια, μιας και στο παρελθόν είχαμε θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή και παραλίγο να λυντσαριστεί ο οδηγός, πώς οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα είναι ασφαλείς.
Σε όλα αυτά η απάντηση του δημάρχου είναι ότι και εσύ συναίνεσες στην τρίτη λύση και μάλιστα τη μετέφερες και σε άλλους. Υπενθυμίζω λοιπόν στον Δήμαρχο, που δεν θυμάται τι λέει και τι κάνει, ότι ο ίδιος μου ζήτησε να ενημερώσω τους πολίτες για δύο λόγους: 1) για να δούμε τι λέει κοινή γνώμη και 2) για να έχουμε συμμάχους στο δημοτικό συμβούλιο, που κάναμε τότε, για να ανακοινώσουμε τη θέση αυτή.
Και ο Γεν. Γραμματέας στις συναντήσεις στο υπουργείο και ο κ. Μπούγας του έχουν ζητήσει να προτείνει κάποιες θέσεις, μήπως μπορέσουν και τις αδειοδοτήσουν.
5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
 

 

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών