Λουκάς Αναγνωστόπουλος : Απάντηση στην Πρόεδρο του ΔΣ Δ.Δελφών κα Σωσω Πονηρη-Σεγδιτσα


Απάντηση στην Πρόεδρο του ΔΣ Δ.Δελφών κα Σωσω Πονηρη-Σεγδιτσα
Στην απάντησή σας, αναφορικά με την ανακοίνωσή μας για την ΑΠΟΚΡΥΨΗ απο το δημοτικό συμβούλιο της 7 Ιουνίου, της επιστολής του Συνηγόρου του Πολίτη προς τον Δήμαρχο Δελφών από 24 Μαΐου σχετικά με τις ενέργειες του για το μείζον θέμα με τους καταυλισμούς των Ρομά στην Άμφισσα, καθώς και του αιτήματος 30 Ρομά δημοτών του Δήμου μας για σύγκληση δημοτικού συμβουλίου με θέματα που τους αφορούν από την 7η Ιουνίου, προσπαθείτε να μας επικρίνετε για την θέση μας αυτή και να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
Ομως και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ερωτήσετε τους διοικούντες τον Δήμο μας και όχι εμάς που ούτε διοικούμε, ούτε μπορούμε και να έχουμε γνώση της εσωτερικής αλληλογραφίας του Δήμου.
Συνεπώς εάν ο Δήμαρχος επί τόσες ημέρες δεν γνωρίζει τα σημαντικά έγγραφα που απευθύνονται σε αυτόν, πραγματικά υφίσταται σοβαρό θέμα ανεπάρκειας του ίδιου του δημάρχου. Εάν πάλι κάποιοι σκοπίμως του αποκρύπτουν την επίσημη αλληλογραφία, τότε θα πρέπει άμεσα να αναζητήσει τους ενόχους.
Εμείς θεσμικά κάνουμε και θα κάνουμε το καθήκον μας, αλλά είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο να υπάρχουν πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ με τις επιστολές, ενώ οι διοικούντες να μην έχουν πάρει είδηση!
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών