Λουκάς Αναγνωστόπουλος : Με ψέματα στους δημότες και στους δημοτικούς συμβούλους διοικεί ο Δήμαρχος.


Στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής 7 Ιουνίου, κατά την διάρκεια των ερωτήσεων προ ημερησίας διάταξης, η παράταξή μας ζήτησε ενημέρωση για τα θέματα επιστολής του Συνηγόρου του Πολίτη προς τον Δήμαρχο Δελφών αναφορικά με την επιβολή προστίμων για αυθαίρετες κατασκευές σε κατοίκους καταυλισμού τσιγγάνων, καθώς και για αίτημα της κοινότητας των Ρομά του καταυλισμού δίπλα στην Ε.Ο. Άμφισσας – Λαμίας με θέμα την σύγκληση του ΔΣ ώστε να συζητηθούν θέματα που τους αφορούν.
Και για τις δύο περιπτώσεις η απάντηση που λάβαμε από τον ίδιο τον δήμαρχο αλλά και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ήταν ότι δεν υφίσταται καμία επιστολή που να είναι σε γνώση τους. Από την ημέρα εκείνη μέχρι και σήμερα και δεδομένου της δημοσιοποίησης των εγγράφων από τοπικά ΜΜΕ και δημοσιογραφικά site, αποκαλύπτεται ότι για την πρώτη περίπτωση υπάρχει έγγραφο από 24 Μαΐου ενώ για την δεύτερη περίπτωση από το πρωί της 7ης Ιουνίου και με αριθμό πρωτοκόλλου 11892/24.
Συνεπώς και για ακόμη μία φορά η δημοτική αρχή πιάνεται ψευδόμενη ενώ σαφέστατα προσπαθεί να αντιμετωπίσει το ανώτατο όργανο του Δήμου, δηλαδή το δημοτικό συμβούλιο, ως κάτι αχρείαστο και ταυτόχρονα άνευ δικαιοδοσίας και μάλιστα σε θέματα τόσο σημαντικά και ουσιώδη για την πρόοδο του τόπου μας. Μάλιστα δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης έφτασε στο σημείο να επιτεθεί λεκτικά στον δημοτικό σύμβουλο της Ανανεωτικής Δύναμης Στάθη Κάππο με το πρόσχημα ότι διαδίδει πληροφορίες που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.
Από την πλευρά μας δηλώνουμε δημόσια ότι θα συνεχίσουμε να ασκούμε με συνέπεια τα καθήκοντά μας ως μείζονα αντιπολίτευση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας καθώς και της εντολής που λάβαμε από τους συνδημότες μας, ενώ ταυτόχρονα καλούμε την δημοτική αρχή να αφήσει τα τερτίπια και την παραπληροφόρηση που αρέσκεται να επιδίδεται και να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας και των δημοτών του. Κλείνοντας, ζητούμε από τον κ. Ταγκαλή και την παράταξή του να συγκαλέσει άμεσα δημοτικό συμβούλιο για το εξόχως σημαντικό αυτό θέμα.
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών