Έκαψαν την επιχείρηση του Προέδρου του ΕΒΕ Φωκίδας στην περιοχή ΒΙΟΠΑ Άμφισσας...σε αναβρασμό η πόλη!...



 

Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργαστήριο δερμάτων του Βασίλη Αυγερινού, Προέδρου του ΕΒΕ Φωκίδος.....     Σε αναβρασμό η Άμφισσα..

 Πριν λίγες ημέρες στην ίδια περιοχή κάηκε δημόσιο όχημα σε δημόσια υπηρεσία... 

 

 


Η Επιχείρηση η οποία βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις του κλειστού Τυροκομείο Άμφισσας στον ευρύτερο χώρο του ΒΙΟΠΑ, κοντά στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στις υπηρεσίες Συγκοινωνιών της Αντιπεριφέρειας Φωκίδος, κάηκε εσωτερικά μετατρέποντας σε στάχτη μηχανήματα και εμπορεύματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ... επιχείριση γενιών στην πρωτεύουσα.


 Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, την προανάκριση βέβαια διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.  

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανοίχθηκε τρύπα στο τοίχο και ο δράστης ή οι δράστες εισήλθαν στον χώρο, προκάλεσαν φωτιά και διέφυγαν.

 Αυτό το περίεργο περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί αφήνει πολλά ερωτηματικά. 

 Δεδομένου πως έχει υποστεί κλοπές χιλιάδων ευρώ η συγκεκριμένη επιχείρηση, ο τρόπος εισόδου προκαλεί εντύπωση για δύο λόγους. Για να αφαιρεθούν μηχανήματα δεν αρκεί μία τρύπα προκειμένου να τα βγάλουν, αφ ενός και αφ ετέρου δεν δικαιολογείται το κάψιμο. Το να προκύψει κλοπή είναι ως ένα βαθμό κατανοητό. Το να κάψουν όμως την επιχείρηση είναι κάτι διαφορετικό. 

Συμπερασματικά, εάν υπάρχουν δράστες και δεν προέκυψε η φωτιά μόνη της...  βρισκόμαστε μπρος σε εγκληματική ενέργεια, πράγμα που δεν οδηγεί κατ ανάγκην σε βιαστικά συμπεράσματα για την ταυτότητα και τους σκοπούς της ολικής καταστροφής της επιχείρισης, δίπλα στο ερμητικά κλειστό, επίσης κατεστραμμένο Τυροκομείο...


 Πριν λίγες ημέρες, λίγες δεκάδες μέτρα πιο πέρα, άγνωστοι δράστες (που έχουν όμως καταγραφεί, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, από τις κάμερες της Δημόσιας Υπηρεσίας της Αντιπεριφέρειας Φωκίδος, του Γραφείου Συγκοινωνιών και Μεταφορών Φωκίδος), έκαψαν δημόσιο όχημα μέσα σε δημόσια υπηρεσία... Χθες καταγγέλθηκε στις αρχές, σπάσιμο τζαμιού σε ΙΧ, σε εντός της ίδιας υπηρεσίας... 

 Δεν προλαβαίνουν πια οι αρχές να καταγράφουν...

Πριν λίγη  ώρα ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις στον Ανακριτή και κατατίθενται μηνύσεις κατ αγνώστων στις αρμόδιες αρχές...

 

 

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών