Παναγιώτης Ταγκαλής : Το ψήφισαν αλλά…

 

Το ψήφισαν αλλά…
Μία ακόμα απάντηση για την κατάρριψη των εντυπώσεων
Σε απάντηση της ανακοίνωσης της παράταξης «Ανανεωτική Δύναμη», του κ. Λουκά Αναγνωστόπουλου, σχετικά με λεγόμενα του κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλου.... κατά το στάδιο των ερωτήσεων στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφορικά με το διαγωνισμό για την προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων από το Δήμο Δελφών, η σύμβαση της οποίας υπεγράφη προ λίγων εβδομάδων και κυρίως προς κατάρριψη για μία ακόμα φορά των εντυπώσεων που επιχειρούνται να δημιουργηθούν, αναφέρουμε τα εξής:
• Η διαδικασία σύνταξης των μελετών από την αρμόδια Υπηρεσίας του Δήμου Δελφών διεκπεραιώθηκε βάσει των όσων η νομοθεσία ορίζει.
• Κατά την ανάρτηση του διαγωνισμού στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ), ουδεμία ένσταση υποβλήθηκε, από συμμετέχοντες ή μη, όπως συνηθίζεται να συμβαίνει σε διάφορες περιπτώσεις διαγωνισμών.
• Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δελφών, της 22ας Απριλίου του 2021, μεταξύ άλλων έγινε και αποδοχή των όρων της μελέτης της Πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ».
Η απόφαση που ελήφθη ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ, με τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου των παριστάμενων, μεταξύ των οποίων και οι κ.κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος και Σωτήρης Σωτηρόπουλος.
Όλα τα παραπάνω τα καταθέτουμε προς γνώση των δημοτών και προς επίρρωση των όσων υποστηρίζουμε για την τήρηση της διαδικασίας.
Σε κάθε περίπτωση, εάν κάποιος δε θυμάται τι ψήφισε ή γιατί το ψήφισε, έχει κάθε δικαίωμα να προσφύγει στις νόμιμες ενέργειες που του δίνεται το δικαίωμα, ο δρόμος των οποίων είναι ανοιχτός. Επί της ουσίας όμως και όχι για τις εντυπώσεις (για μία ακόμα φορά).
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών