ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ : διαπίστωσα θέματα στις προδιαγραφές .....

 

Κύριε Δήμαρχε εφόσον αναφέρατε και το όνομά μου είναι θεωρώ αδιανόητο να γίνεται δημοσία και εντός δημοτικού συμβουλίου ερώτηση από δημοτικό σύμβουλο περί προδιαγραφών για την υλοποίηση της σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικών αυτοκινήτων και να απαντάτε "το ψηφίσατε" εννοώντας εμμέσως αποκρύψτε το χωρίς όμως να απαντάτε επί της αιτίασης.
Η απάντηση μου στις εντυπώσεις που εσείς πια θέλετε να αφήσετε είναι, ΝΑΙ το ψήφισα καθόσον είναι γνωστό ότι το 2021, εποχή μέτρων Κορονοιού και λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί, οι συσκέψεις και οι αποφάσεις που λαμβάνονταν γίνονταν μέσω τηλεδιάσκεψης. Το 2021 είχαμε καταθέσει στο πρόγραμμα Τρίτση 26 εκατομμύρια προκειμένου να υλοποιήσουμε έργα του δήμου μας -Αν θυμάστε καλά και τα 12 εκατομμύρια που υπέβαλε η ΔΕΥΑ εγκρίθηκαν ενώ του Δήμου από τα υπόλοιπα 14 εγκρίθηκε μόνο η ηλεκτροκίνηση 1.2 εκατομμύρια . Δεν πιστεύω να νιώθετε υπερήφανος γι αυτό ;; Η δε καθ ύλην αρμόδια διεύθυνση για τον έλεγχο των προδιαγραφών σχετικά με τις προμήθειες είναι η ΔΤΥ. Καλή τη πίστη θεωρούσα ότι η αρμόδια υπηρεσία ΔΤΥ είχε κάνει τους σχετικούς ελέγχους κ σε συνδυασμό της δυστοκίας που υπήρχε λόγω τηλεδιάσκεψης για την αμεσότητα λήψεως των αποφάσεων κ προς στήριξη της παράταξης μας αλλά και επιπροσθέτως του όγκου των θεμάτων που απασχολούσαν τότε την ΔΕΥΑ, στην οποία ήμουν επικεφαλής είναι αυτονόητο οτι δεν ήταν δυνατόν να προβαίνω σε λεπτομερή έλεγχο των θεμάτων που αρμόδιες ήταν άλλες διευθύνσεις, επαναλαμβάνω λοιπόν πως ΝΑΙ το ψήφισα.
Σήμερα όμως που έχω την άνεση χρόνου ήταν εύλογο και συνειδητό να προβώ σε σχετικό έλεγχο για το εν λόγω θέμα για το οποίο διαπίστωσα θέματα στις προδιαγραφές και κατόπιν της ενημέρωσης που έτυχα από τον ίδιο τον προμηθευτή στον οποίο και κατοχυρώθηκε το έργο.
Κύριε Δήμαρχε για να μην υπάρχουν σκιές για το καλό των πολιτών και του δήμου μας, ορθό θα ήταν να απαντήσετε επί της ουσίας ή να με διαψεύσετε και όχι να με καταγγέλλετε γιατί ψήφισα της προδιαγραφές που σήμερα έπεσαν στην αντίληψη μου και είχα το σθένος να τις δημοσιοποιήσω.
Σε κάθε περίπτωση έχετε κάθε δικαίωμα να προσφύγετε στις νόμιμες ενέργειες
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών