Παναγιώτης Ταγκαλής : Απάντηση στο από 02.9.2023 δελτίο τύπου της ‘Ανανεωτικής Δύναμης Δελφών’



Αξιότιμε κ.Λουκά Αναγνωστόπουλε, συνυποψήφιε του Δ.Δελφών,
Στο σημερινό δημοσίευμά σας σχετικά με την ‘Αντικατάσταση καταθλιπτικού αγωγού λυμάτων Ιτέας’, αναφέρετε εν συντομία πως ‘τα έργα τα ζητάνε οι δημότες και μεριμνά η κυβέρνηση, ενώ η συγκεκριμένη μελέτη είναι προβληματική’.
Προς αποκατάσταση –για μία ακόμη φορά- της αλήθειας σας γνωρίζουμε:
Για την αξιοποίηση των πολλών χρηματοδοτικών εργαλείων της κυβέρνησης, μερίμνησε η παρούσα Δημοτική αρχή , η οποία έλαβε την πολιτική απόφαση της προτεραιοποίησης του έργου, συνέταξε τη μελέτη, έλαβε όλες τις νόμιμες εγκρίσεις, υπέβαλε τεχνικό δελτίο, εξασφάλισε τη χρηματοδότηση ύψους 1 εκ ευρώ, δημοπράτησε το έργο και έχουμε πλέον εργολάβο, ο οποίος σύντομα θα ξεκινήσει. Αυτό το έργο είναι ένα από τα πολλά και μεγάλα που υλοποιούνται σε όλο το Δήμο και φυσικά και στην πόλη της Ιτέας.
Όλα αυτά συντελέστηκαν εντός της θητείας μας, ενώ να θυμίσω ότι στη δική σας 5-ετή θητεία 2014-2019, δεν υλοποιήθηκε ούτε ένα (1) έργο στην Ιτέα !!
Σχετικά με το όψιμο ενδιαφέρον σας, προεκλογικά, δεν μας προκαλεί εντύπωση, αφού η συγκεκριμένη μελέτη είχε συζητηθεί στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 31.3.2022, στην οποία είσασταν παρόν και η οποία έλαβε ομόφωνη απόφαση, αφού την είχατε υπερψηφίσει !!!
Ο Λαϊκισμός είναι κακός σύμβουλος…
 

 

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών