ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ..... Αντικατάσταση καταθλιπτικού αγωγού Λυμάτων Ιτέας.

 

Με περίσσιο θράσος ο κος Ταγκαλής μας εγκαλεί για την μη εκτέλεση σημαντικών έργων στην ΔΕ Ιτέας κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία. Ξεχνά βεβαίως, Ξεχνά βεβαίως,όπως συνηθίζει άλλωστε, το έργο του 1.200.000 ευρώ της αναβάθμισης της μονάδας του βιολογικού καθαρισμού (ΒΙΟΚΑ) Ιτέας που παραδόθηκε προς χρήση στα μέσα του 2019 όταν ήμουν κατά τόπο Αντιδήμαρχος ΔΕ Ιτέας.
Θα θυμόμαστε όλοι την δυσοσμία στην ευρύτερη περιοχή του ΒΙΟΚΑ καθώς και την ανεξέλεγκτη ροή ακατέργαστων λυμάτων στην παρακείμενη περιοχή.
Δυστυχώς η δυσοσμία υπάρχει ακόμη και σήμερα. Άραγε γιατί;
Η απάντηση είναι απλή. Το έργο κατέληξε
άκρως προβληματικό μιας και ο κος Ταγκαλής επέλεξε να δώσει την συντήρηση του ΒΙΟΚΑ σε ανθρώπους που δεν έχουν τις απαραίτητες τεχνικές και επιστημονικές γνώσεις ούτε και την εμπειρία για την συντήρηση έργων αυτού του επιπέδου. Με άλλα λόγια αποφάσισε να πετάξει στον "αέρα" 1.200.000 ευρώ για μερικούς ψήφους.
Όσο αφορά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας του 2022, στην οποία είμαστε μέλη, προφανώς και υπερψηφίσαμε το έργο της αντικατάστασης του αγωγού Λυμάτων Ιτέας, γιατί εμείς είμαστε υπέρ των έργων. Σε κάθε περίπτωση όμως είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε την πορεία υλοποίησής τους και όταν διαπιστώνουμε σοβαρές ελλείψεις να τις δημοσιοποιούμε. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μιας σοβαρής και υπεύθυνης αντιπολίτευσης.
Αντί λοιπόν να λάβει στα σοβαρά τις παρατηρήσεις μας η σημερινή δημοτική αρχή, συνεχίζει ακάθεκτη να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, όμως πλέον είναι αργά για αυτήν, μιας και όλοι έχουμε πάρει είδηση του τι γίνεται.
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών