Μεταγραφή βόμβα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!

 

Συνεχίζει τις επαφές του με προσωπικότητες στις περιφερειακές ενότητες της Στερεάς ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος.

Ως επιτυχία του κ.Μαρκόπουλου θεωρείται μια κεντρική μεταγραφή από το συνδυασμό του σημερινού Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού του πρώην αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάτζα.

Οι έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι εδώ και καιρό είχε ξεκινήσει μια επικοινωνία του κ.Μαρκόπουλου με τον πρώην συνεργάτη του Φάνη Σπανού και οι συζητήσεις έφτασαν σε αίσιο αποτέλεσμα για τον πρώην υπουργό αφού και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συσφίξουν τη σχεση τους με την προσχώρηση του κ.Καρακάτζα στον συνδυασμό του.

Η τελική συμφωνία έκλεισε το βράδυ της Πέμπτης οπότε οι δύο άνδρες βρέθηκαν στην Εύβοια και έδωσαν τα χέρια επισφραγίζοντας την συνεργασία.

Αξίζει να σγημειωθεί ότι ο κ.Καρακάτζας έχει αποχωρήσει τόσο από το αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη όσο και του περιφερειακού συμβούλου μετά την κατά τον ίδιο πλεκτάνη που του έστησαν με δήθεν παρενόχληση νεαρής φοιτήτριας κάτι που ο ίδιος όχι μόνον απορρίπτει αλλά προειδοποίσε με άσκηση νομικών διαδικασιών.

 

 

 

 https://www.lamiafm1.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών