`Πόλη μου`...Το Μεγαλείο σου! (Η ΤσιγγανΟ΄ πολή μαs).

https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/main/public/articles/2020-11-20/roma-lamia-49.jpg?itok=rbA3wKKw

Επανακάμπτουμε στό θέμα πού αναφερθήκαμε-και δημοσιέυσαμε-πρίν λίγεs ημέρεs και που αφορά τα αυθαίρετα καταλύματα που οι `Ρομά` στήνουν όπου σταθούν και βρεθούν!γιά να επισημάνουμε `εδώ`αυτή τήν πραγματικότητα -πλέον-,διότι πρόκειται γιά πραγματικότητα! και δέν θα πρέπει να θεωρηθεί ωs   φαινόμενο.

`Ολοι ξέρουμε κάτι που `χρονίζει` και συνεχίζει με διάρκεια και κατατείνει να `παγιωθεί`κάποια στιγμή`παίρνει` τήν σημασία του `εθίμου`. 

Με τη μόνη `διαφορά`πώs  εδώ δέν πρόκειται γιά `Παραδοσιακό `Εθιμο`...Αλλά γιά μία κατάσταση αρνητική `μείζονos σημασίαs!

`Το πρόβλημα των Τσιγγάνων στήν πόλη τήs Λαμίαs και στα πέριξ αυτήs...όπωs  είπαμε δέν είναι σημερινό πρόβλημα.

Ο `ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ`νόμιμοs   καταυλισμόs   στή βόρεια πλευρά τήs πόληs(θέση καμηλόβρυση),μόνο προβλήματα έχει δημιουργήσει και δημιουργεί!

Απορρίματα παραπλέυρωs του Εθνικού δρόμου(Λαμίαs-Δομοκού),και καταστροφέs από τούs εκεί τσιγγάνουs σε διερχόμενουs οδηγούs(Πολύ συχνά). (Πολλέs φορέs κινδύνευσαν σπάζοντάs τουs το `παρμπρίζ`).Αλλά και άλλεs υλικέs ζημιέs. 

ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ..ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΧΩΡΗΣΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ -ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ `ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ` ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΧΩΡΟ ΕΧΟΥΝ `ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΕΙ?` ΑΡΚΕΙ `ΜΙΑ` ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ `ΠΙΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!`.(Πρίν ακόμη `αποδυθούν` πρόs  ``Aγρα λεηλασίαs,και Επαιτείαs`). 

 Γράφει:Ο Γιάννηs Τσαρτσάληs.

 


 

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών