Αργύρης Δεδούσης: Σχετικά με τα "δικά μας παιδιά" του Νοσοκομείου Άμφισσας,..........

  https://doridanews.gr/wp-content/uploads/2020/03/%CE%A6%CE%A9%CE%9A%CE%99%CE%94%CE%91-%CE%91%CE%9C%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%A3%CE%91-%CE%9D%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF.jpg

..... ο μεν Διευθυντής τοποθετήθηκε με ανάθεση προσωρινών καθηκόντων (4,3 προσωρινά χρόνια!!) & η δε Προϊσταμένη τοποθετήθηκε για ένα έτος και παρέμεινε στην θέση 10,5 χρόνια...

Δημοσιεύτηκε  ένα δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Αίσχη στο Νοσοκομείο Άμφισσας με τα δικά μας παιδιά».

Ένας καταιγισμός απαξιωτικών εκφράσεων  εναντίον του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας του τύπου, «αναξιοκρατία», «ευνοιοκρατία», «δικά μας παιδιά», «καθαιρέσεις», «διώξεις», «παρανομίες»,  «καθεστωτικές αντιλήψεις», «ρουσφέτια», «αλαζονεία», «κομματικό κατεστημένο», «αριστείες», «αισχροί», «υπονομευτές»,  «χειραγώγηση της Δημόσιας Διοίκησης».

Για πιο λόγο όλες αυτές οι κατηγορίες;

Επειδή αντικαταστάθηκε ο προϊστάμενος της Διοικητικής Υπηρεσίας και η προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Άμφισσας.

Σας απαντάμε λοιπόν πως ο προϊστάμενος της Διοικητικής υπηρεσίας ΔΕΝ ήταν τοποθετημένος με ΚΡΙΣΗ όπως εσκεμμένα, αναληθώς και παραπλανητικά γράφετε στο δελτίο τύπου για να στηρίξετε τις κατηγορίες σας. Ήταν τοποθετημένος με ανάθεση προσωρινών καθηκόντων από την 1η Δεκεμβρίου 2016 και μέχρι την πλήρωση της θέσης αυτής. Η προσωρινή ανάθεση στον συγκεκριμένο υπάλληλο  είχε γίνει   από την προηγούμενη διοικήτρια του νοσοκομείου που είχε διορίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με την υπ’ αριθμ 1558/ΔΣ/20-12-2016.  Από  προσωρινά, τα καθήκοντά του εν λόγω υπαλλήλου κατέληξαν  να έχουν διάρκεια 4 έτη και τρεις μήνες.

Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας  ήταν τοποθετημένη με την υπ’ αριθμ. 799/ΔΣ/ 28-9-2010  από τον τότε Διοικητή του Νοσοκομείου Άμφισσας, μέχρι την επιλογή προϊσταμένων των Διευθύνσεων  και η τοποθέτησή της θα είχε διάρκεια όχι περισσότερο από ένα έτος. Έμεινε στη θέση αυτή αντί του ενός έτους, 10 έτη και πέντε μήνες.

Αν σας έχει μείνει η παραμικρή αμφιβολία ότι όλα όσα γράψατε στο δελτίο τύπου είναι μυθεύματα, δεν έχετε παρά να αναζητήσετε τις αποφάσεις που σας προανέφερα.

Βέβαια έχετε και ελλιπείς γνώσεις σε ότι αφορά τη Δημόσια Διοίκηση αφού δεν γνωρίζετε πως γίνονται οι τοποθετήσεις των υπαλλήλων  με ΚΡΙΣΗ. Σας πληροφορούμε λοιπόν, αφού δεν το ξέρετε, πως οι κρίσεις γίνονται από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια και μόνο. Έχουν διάρκεια 2-4 χρόνια και τέτοιες κρίσεις δεν έγιναν για τους συγκεκριμένους υπαλλήλους.

Αν παρόλα αυτά εμμένετε στην άποψή σας,  έχετε την υποχρέωση να δώσετε στη δημοσιότητα τις αποφάσεις των κρίσεων από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των συγκεκριμένων υπαλλήλων, που κατά την άποψή σας καθαιρέθηκαν καθώς και τη διάρκεια της θητείας αυτών.

Όσον αφορά τη Διεύθυνση  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, δεν έγινε καμία καθαίρεση και καμία δίωξη όπως αρέσκεστε να γράφετε με νοοτροπία θαμώνων καφενείου. Η θητεία του προηγούμενου Διευθυντή Εκπαίδευσης είχε διάρκεια από 1-2-2016 έως και 31-7-2018  ΑΔΑ 6ΨΔΜ4653ΠΣ-ΔΦ0 με ημερομηνία 29-1-2016.

Να σημειώσουμε πως η επιλογή στελεχών εκπαίδευσης το 2016 έγινε με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ που στη συνέχεια κρίθηκε αντισυνταγματικός.

Λήγοντας η θητεία του Διευθυντή Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις 31-7-2018, δόθηκε παράταση για την εύρυθμη λειτουργία της Διεύθυνσης. Παράταση στην  παράταση  φτάσαμε  μέχρι τον Ιούλιο του 2020 ήτοι 2 έτη παραπάνω της κανονικής θητείας. Το καλοκαίρι του 2020 με έγγραφό του, το Υπουργείο Παιδείας καλούσε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς, να καταθέσουν αιτήσεις για την επιλογή προσωρινών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μεταξύ των δύο καταξιωμένων εκπαιδευτικών που κατέθεσαν αίτηση, η κα Παπαϊωάννου Αμαλία, σύζυγος του Βουλευτή Φωκίδας στην οποία και αναφέρεστε στο δελτίο τύπου, εκρίθη από το Συμβούλιο επιλογής  του Υπουργείου Παιδείας, να αναλάβει Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, αφού υπερτερούσε σε τυπικά προσόντα του απερχόμενου Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Η κυρία Παπαϊωάννου είχε μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και πτυχίο ξένης γλώσσας, τυπικά προσόντα που δεν είχε ο απερχόμενος Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Και βέβαια είχε τα περισσότερα μόρια από κάθε άλλον εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Φωκίδα και κατατάσσεται  μεταξύ των 5 πρώτων στη Στερεά Ελλάδα.

Στη διάθεσή σας αν μπορείτε να μας υποδείξετε εκπαιδευτικό που  είχε περισσότερα μόρια από την κυρία Παπαϊωάννου   και παραλείφθηκε.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Κύριοι της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ όταν το υβρεολόγιο αντικαθιστά τον τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο, οι κεντρικές κομματικές υπεραγορές  μετασχηματίζονται με μαθηματική ακρίβεια σε συνοικιακά μικρομαγαζάκια  του 3%.

Τέλος θα ήθελα να σας επισημάνω, πως όλα  τα δελτία τύπου που δίνετε στη δημοσιότητα είναι ανυπόγραφα. Αυτό  σημαίνει πως κανείς από τη Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει το θάρρος να  αναλάβει την ευθύνη της παραπληροφόρησης που επιχειρείτε μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

                                                                              Ο Πρόεδρος   

                                                    της ΔΗΜ.Τ.Ο   Νέας Δημοκρατίας

                                                                     ΔΗΜ.ΤΟ. Δελφών                             

                                                                  Δεδούσης Αργύρης             

 

 

 

 https://fokidatv.blogspot.com

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών