Με Γ. Μπούγα συναντήθηκαν μέλη του Τ.Σ. ΣερνικακίουΟι τοπικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Λύτρας και Μαρίνος Λύτρας  της κοινότητας Σερνικακίου συναντήθηκαν με τον βουλευτή Φωκίδας Ιωάννη Μπουγά,
στις 29/6 στο γραφείο του τελευταίου, με σκοπό την ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους που διαμένουν στην  περιοχή της Κοινότητας Σερνικακίου και την κατάθεση ιδεών και προτάσεων για την επίλυσης τους, αναφέρει η κοινοτική παράταξη “Σερνικάκι πρώτα”.
Κατά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι της Κοινότητας Σερνικακίου, συνεχάρησαν τον βουλευτή για την ανάληψη των καθηκόντων του ως βουλευτή της Ν.Δ. του Ν. Φωκίδας και ανέπτυξαν  προβλήματα που χρονίζουν στην κοινότητα μας.
Από την πλευρά του ο Βουλευτής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που  τέθηκαν αλλά και για  τις ευρύτερες ανάγκες της περιοχής  μας. Επίσης μας ευχήθηκε να συνεχίσουμε  την δραστηριότητα μας σαν κοινότητα με στόχο το κοινό καλό και την υλοποίηση των στόχων μας.
Οι δύο πλευρές, υπό το κλίμα της εγκαρδιότητας και ειλικρίνειας, δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση των επαφών,  προς όφελος της κοινότητας μας και  των κατοίκων του χωριού μας, αναφέρει η ανακοίνωση της κοινοτικής παράταξης.


 fokidanews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών