Ο Τάκης Μέγκος αποκαλύπτει έγγραφα του 2013 και διαψεύδει τον τότε καθ ύλην Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Ταγκαλή "ότι δεν γνώριζε" τα της Πλατείας Θεάτρου...

 https://www.amfissaface.gr/wp-content/uploads/2018/10/Megkos.jpg
 
 Η πολιτική κόντρα των δύο επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Δελφών, Μέγκου και Δρακάκη, είχε σαν αποτέλεσμα την έγγραφη αποκάλυψη της αλήθειας!!!...  ήξερε ή όχι ο τότε καθ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος και σημερινός δήμαρχος Παναγιώτης Ταγκαλής για την Πλατεία Θεάτρου; 
 Ιδού:
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  * Στέλνω επιστολή μου σχετικά με το επεισόδιο μετά της τηλεφωνικής συνέντευξης που έδωσα στο ραδιόφωνο την Τρίτη, όπως αυτό έλαβε συνέχεια με την εμφάνιση του κου Γ. Δρακάκη.
     * Το 2ο συνημμένο που επισυνάπτω μαρτυρά ποιος κίνησε το θέμα της Πλατείας από το 2013 και μετά στον Δήμο. Ο ισχυρισμός μάλιστα της μαρτυρίας είναι του τότε Δημάρχου.
     Δεν είναι κακό που αρκετοί όψιμα θυμήθηκαν την Πλατεία. Καλό είναι.
   Δεν χρειάζεται όμως να λέγονται ψέματα και κάνουν Μικροπολιτική πάνω σε ένα σοβαρό θέμα του Δήμου και στην πλάτη των περιοίκων.
Η δημοσιογραφία μάλιστα και οι δημοσιογράφοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα σήμερα ενημερωμένοι και στην 1η γραμμή περιφρούρησης της αλήθειας. 

  

«ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»

 
 

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

 

 https://fokidatv.blogspot.com/

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών