M. Χαρακόπουλος στην Κω: "Η Ελλάδα να παραμείνει όαση ασφάλειας"


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΩ:

Η Ελλάδα να παραμείνει όαση ασφάλειας και σιγουριάς

Η επιλογή για σταθερότητα θα εκφραστεί με την ψήφο στις ευρωεκλογές

«Θυμηθείτε που ήταν η χώρα πριν είκοσι μήνες και που βρίσκεται σήμερα. Όταν ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Σαμαράς, η δημόσια συζήτηση ήταν αν η χώρα θα βγει από το ευρώ και την ΕΕ. Σήμερα, η αντιπαράθεση είναι για το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος και σε ποιους πρέπει να διανεμηθεί». Τα παραπάνω τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου στην Κω με αφορμή την κοπή της αγιοβασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ, την οποία ευλόγησε ο μητροπολίτης Κω κ. Ναθαναήλ.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός επεσήμανε την ανάγκη σταθερότητας. Όπως είπε «τα όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη γειτονιά μας, με τις εστίες ανάφλεξης και την αστάθεια να εξαπλώνονται με μεγάλη ταχύτητα προκαλούν ανησυχία και προβληματισμό. Ταυτόχρονα, όμως, αναδεικνύουν και τη σημασία που έχει η σταθερότητα και το κλίμα ασφάλειας και ηρεμίας για τη χώρα μας. Το τι σημαίνει αυτό για ένα νησί όπως η Κως και εν γένει τα Δωδεκάνησα, όπου ο τουρισμός είναι η βασική πηγή εσόδων είναι περιττό να το τονίσω.
Η χώρα μας πλημμύρισε πέρυσι από ξένους επισκέπτες από όλο τον κόσμο, πετυχαίνοντας ρεκόρ αφίξεων που φιλοδοξούμε να το ξεπεράσουμε εφέτος. Αυτό είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που έγινε από την κυβέρνηση να αποκατασταθεί η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει όαση ασφάλειας και σιγουριάς. Θα ήταν «αυτοκτονία» να θέσουμε σε κίνδυνο ότι καταφέραμε με θυσίες. Πιστεύω λοιπόν ότι στις επικείμενες εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο και την Αυτοδιοίκηση, η επιλογή για σταθερότητα και ανάπτυξη θα εκφραστεί με την ψήφο των πολιτών».

Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις για τις ΜΚΟ ο κ. Χαρακόπουλος, που ως Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ και βουλευτής είχε αναδείξει το θέμα με ερωτήσεις στη βουλή,  υπογράμμισε την ανάγκη να αποδοθεί δικαιοσύνη:
«Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, για τη δράση διαφόρων ΜΚΟ και τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος, δικαίως εξοργίζουν τους πολίτες. Με αδιαφανείς διαδικασίες και υπόγειες διαδρομές χρήματα του ελληνικού λαού κατέληγαν στο όνομα δήθεν ευγενικών σκοπών και για πολλά χρόνια στις τσέπες επιτηδείων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο πρέπει να πέσει βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε όλους όσους έχουν αναμειχθεί, όσο ψηλά και αν βρέθηκαν».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου, κκ. Βασίλης Υψηλάντης και Μάνος Κόνσολας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου κ. Μπάμπης Κόκκινος, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νατάσσα Βενετοκλή, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κω κ. Βαγγέλης Μουζουράκης, στελέχη και φίλοι της ΝΔ στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά ειδών καθαριότητας και υγιεινής για τις φυλακές της Κω.
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών