Δ.Τ. 19 21.02.14 Εκδοση τουριστικών εντύπων Δήμου Δελφών



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                 ΑΜΦΙΣΣΑ  21.02.2014
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                    
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                        
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                         

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά       
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα            
Τηλέφωνο: 2265350027   
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.:   19/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:    Έκδοση τουριστικών εντύπων Δήμου Δελφών


Ο Δήμος Δελφών στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής του και με συντονιστή την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, εξέδωσε σειρά τουριστικών εντύπων σε διάφορες γλώσσες.
Ο πρώτος κύκλος εντύπων αφορά εύχρηστες μπροσούρες σε μορφή πολύπτυχου (6πτυχου), που θα μοιράζονται εύκολα στους επισκέπτες του Δήμου μας. Διατίθενται σε 6 γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ρωσικά.

    Ο δεύτερος κύκλος εντύπων είναι μεγάλου μεγέθους στα Ελληνικά και Αγγλικά και θα διατίθενται σε δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες καθώς και για εθιμοτυπία. Θα αποσταλούν επίσης και σε ξένες πρεσβείες στην χώρα μας.
    Τα έντυπα περιλαμβάνουν τους βασικούς τουριστικούς πόρους του Δήμου μας στον πολιτισμό, τη φύση, τη παράδοση και τις διάφορες δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης, καθώς και χάρτη του Δήμου μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας, (όλοι με πανεπιστημιακές  σπουδές ξένων φιλολογιών), οι οποίοι εθελοντικά μας βοήθησαν στο σημαντικό έργο της μετάφρασης ή της επιμέλειες των κειμένων των εντύπων μας : τη Ζωή Πλουμάκη Ροπακά, την Κατερίνα Νάκου, την Κατερίνα Κεχαγιά και την Ελένη Χρυσοπούλου Γρίβα.
Επίσης ευχαριστούμε τον πρώην δασάρχη κ. Γιώργο Κατσαρέλη, ο οποίος βοήθησε σημαντικά με τις πολύτιμες γνώσεις του για τα βουνά του τόπου μας.
Από το Γραφείο Τύπου


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών