Εκδήλωση Ενημέρωσης «ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ»



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) σας προσκαλεί σε εκδήλωση ενημέρωσης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας για ενδυνάμωση των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας με τίτλο «ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ».
Σκοπός της συνάντησης είναι  η ενίσχυση του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, της συλλογικής οργάνωσης, της αλληλοϋποστήριξης, της υπεράσπισης των δικαιωμάτων και της αντιμετώπισης του κοινωνικού στίγματος. Στην συνάντηση, μεταξύ άλλων, θα συμμετέχουν άτομα από νεοσυσταθέντα σωματεία ατόμων με ψυχική αναπηρία αλλά και άτομα από το ευρύτερο αναπηρικό κίνημα προκειμένου να καταθέσουν τις εμπειρίες τους σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οργανώθηκαν στις πόλεις τους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:00 π.μ., στο χώρο του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Ενήλικες Ν. Φωκίδας, Σαλώνων 29, Άμφισσα.
Καλούμε όλα τα άτομα που είναι λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας να δώσουν δυναμικό παρόν.                        


Με τιμή,

Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος
Ομ. Καθηγητής Ψυχιατρικής - Παιδοψυχιατρικής
    Ιωάννης Βαρδακαστάνης
Πρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών