Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο (2) δραστών, για ληστεία σε οικία στην Παραλία Ραχών Φθιώτιδας




Λαμία,  17 Νοεμβρίου  2012

                                              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο (2) δραστών, για ληστεία σε οικία στην Παραλία Ραχών Φθιώτιδας


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (16-11-2012) το απόγευμα διέπραξαν ληστεία σε βάρος 53χρονης ημεδαπής στην οικία της, στην παραλία Ραχών Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 18:30’ το απόγευμα οι δύο δράστες, εκ των οποίων ο ένας είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μαύρο σκούφο και μαντίλι, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία της 53χρονης και με την απειλή κατσαβιδιού, την ακινητοποίησαν και της κάλυψαν το πρόσωπο με μπουφάν, προκειμένου να μην βλέπει τις κινήσεις τους. 

Στη συνέχεια οι δράστες, αφού ερεύνησαν τους χώρους της οικίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, διάφορα χρυσαφικά των οποίων η αξία τους δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, δύο (2) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τρία (3) κινητά τηλέφωνα, δύο (2) βιβλιάρια καταθέσεων τραπεζών και άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα της παθούσας.


Ακολούθως οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η 53χρονη κατάφερε να ενεργοποιήσει συναγερμό που ήταν συνδεδεμένος με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης και να ενημερώσει την Αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας και διεξήχθησαν ευρείες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Κατά τις έρευνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε το κατσαβίδι που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την διάπραξη της ληστείας.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών