ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 17ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔHMOTIKOY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛ.ΤΑ


ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                                                                       ΛΑΜΙΑ 12-11-2012


ΨΗΦΙΣΜΑ 
ΤΗΣ  17ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔHMOTIKOY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΑ ΕΛ.ΤΑ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ένας από τους αρχαιότερους και ιστορικότερους Οργανισμούς της χώρας, εδώ και 185 χρόνια προσφέρουν στην πολιτιστική, οικονομική και κοινωνική ζωή της.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνεχίζουν να προσφέρουν το κοινωνικό αγαθό της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης σε όλους τους πολίτες της επικράτειας με χαμηλό κόστος και υψηλή ποιότητα, αλλά είναι παράλληλα και κερδοφόρα.
            Τα ΕΛΤΑ παρέχουν στους πολίτες εκτός της Ταχυδρομικής εξυπηρέτησης και Υπηρεσίες Γενικού Οικονομικού Συμφέροντος (Συντάξεις, ταχυδρομικές επιταγές, εμβάσματα, Λιανική Τραπεζική κ.λ.π.), απαραίτητες ειδικά στους κατοίκους των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών .
            Οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, όλα αυτά τα χρόνια, με τους αγώνες τους και την συμπαράσταση της κοινωνίας και των φορέων, απέτρεψαν κάθε προσπάθεια να διαλυθεί το Δημόσιο Ταχυδρομείο.
Παράλληλα ο ρόλος και τη συμβολή του Ταχυδρόμου και του Ταχυδρομείου στην επικοινωνία, στην περιφερειακή ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή της χώρας μας, αναγνωρίζεται απ’ όλους ως πολύτιμος.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων
ΔΗΛΩΝΕΙ

Ότι  συμπαραστέκεται στον αγώνα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ (Π.Ο.Σ.Τ.) για την αποτροπή της εκχώρησης των ΕΛ.ΤΑ  παράλληλα με την προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.



           
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ





ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών