Ανακοίνωση Τύπου και οριστικό πρόγραμμα σχετικά με την εκδήλωση "Επιχειρηματικότητα των Νεών" που θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Αμαλίας 8, Σύνταγμα).



     


Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ


Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώνει εκδήλωση για την Επιχειρηματικότητα των Νέων, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας 2012.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 και ώρα  11.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8, Σύνταγμα).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, φοιτητές, οργανώσεις νέων αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο και θα είναι ανοικτή στο κοινό.


Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές πρόσωπα που έχουν διακριθεί στα ζητήματα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας και ειδικότερα μέσω του θεσμού του "μέντορα  νέων επιχειρηματιών". Θα υπάρξει, επίσης, παρουσίαση του ισχύοντος θεσμικού αλλά και χρηματοδοτικού  πλαισίου στην Ελλάδα και την ΕΕ. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, κ. Ευσταθόπουλος.

Επιπλέον, ευρωβουλευτές θα πραγματοποιήσουν παρεμβάσεις μέσω Skype.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω livestreaming στο Κανάλι του ΕΚ, στο: www.ustream.tv/channel/europarlgr





Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση:

ΜΕΡΙΑΝΟΣ Προκόπης                                       
Γραφείο Ενημέρωσης του ΕΚ στην        
Ελλάδα                                                       (+30) 210 32 78 911









Για περισσότερες πληροφορίες:

ΤΣΟΥΤΣΟΠΛΙΔΗΣ Κωνσταντίνος           (+30) 210 32 78 911  (Αθήνα)
Εκπρόσωπος Τύπου Γραφείου                (+30) 6973 699 886  (κινητό)
Ενημέρωσης του ΕΚ στην Ελλάδα           (+33) 3 881 73822    (Στρασβούργο)


ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Λεωνίδας            (+30) 210 32 78 911 (Αθήνα)
Επικεφαλής Γραφείου Ενημέρωσης         (+30) 6943 100 303  (κινητό)
του ΕΚ στην Ελλάδα                                 (+33) 3 881 74356    (Στρασβούργο)

Δείτε εδώ την διαδικτυακή Τηλεόραση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου :
Επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Γραφείου μας:  http://www.europarl.gr/

Με την Συνθήκη της Λισαβόνας, σε ισχύ από τη 1η Δεκεμβρίου 2009, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απέκτησε νέες σημαντικές νομοθετικές εξουσίες.  Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συναποφασίζει πλέον με το Συμβούλιο των Υπουργών στο σύνολο, σχεδόν, της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών στους τομείς της γεωργίας, της μετανάστευσης, της ενέργειας καθώς και στην κατάρτιση του προϋπολογισμού της Ε.Ε..  Ως το μόνο θεσμικό όργανο το οποίο εκλέγεται απευθείας από τους πολίτες της Ένωσης, το Ε.Κ. διασφαλίζει ότι η Ε.Ε. λογοδοτεί στους πολίτες της, με την ενίσχυση της συμμετοχής των Ευρωβουλευτών σε σημαντικές αποφάσεις όπως η κάλυψη αξιωμάτων σε κορυφαίες θέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών