" Συνάντηση Αν. Υπουργού ΥπΑΑΤ με Προέδρους ΠΕΚ και ΣΕΚ"

   
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
 
Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου με τους Προέδρους της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων και του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας.


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΠΕΚ, κ. Δημήτριο Καμπούρη και τον Πρόεδρο του ΣΕΚ, κ. Παναγιώτη Πεβερέτο.


Στη συνάντηση, στην οποία, συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου, συζητήθηκαν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στον κτηνοτροφικό κλάδο από την εφαρμογή του νόμου 4056/2012 περί ρυθμίσεων για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.
Ειδικότερα εξετάστηκε το θέμα της παράτασης της εξαίρεσης από την κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων ή κτιριακών εγκαταστάσεων κτηνοτροφικών μονάδων, χωρίς την επιβολή προστίμου, για κτηνοτρόφους που δεν υπέβαλαν σχετικές αιτήσεις στο πλαίσιο του νόμου 3399/2005, ή για αυτές που έχουν ανεγερθεί μετά την 20-03-2003.
Επιπλέον συζητήθηκαν τροποποιήσεις του νόμου 4056/2012 ως προς τα προβλεπόμενα όρια των επιβαλλόμενων προστίμων καθώς και θέματα διοικητικών ενστάσεων.ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών