ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ Γ.Ν.ΑΜΦΙΣΣΗΣ & Π.Γ.Ν.ΑΤΤΙΚΟΝ : "Προστατεύοντας την καρδιά σου"



ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ
«Προστατεύοντας την καρδιά σου»
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 10:30 - 13:45
Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άμφισσα, 12/10/2018
Το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας στο πλαίσιο της επιστημονικής διασύνδεσης με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν, διοργανώνει επιστημονική ημερίδα για το κοινό με θέμα: «Προστατεύοντας την καρδιά σου».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας, με ώρα έναρξης 10:30 και ώρα λήξης 13:45.
Στην ημερίδα θα παρουσιασθούν θέματα που αφορούν την πρόληψη του εμφράγματος μυοκαρδίου, για το τι πρέπει να προσέχουν και πώς να αντιμετωπίζουν τα καθημερινά προβλήματά τους οι καρδιοπαθείς, για τη σημασία του προαθλητικού ελέγχου των νέων, αλλά και για το τι να έχει υπόψη του ο ασθενής με καρδιοχειρουργική επέμβαση.
Διακεκριμένοι Ιατροί με εξειδίκευση στα αναφερόμενα θέματα θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιστήμονες υγείας, λοιπό παραϊατρικό προσωπικό, σε άτομα που φροντίζουν καρδιοπαθείς και σε κάθε πολίτη.
Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθεί παράλληλη εκδήλωση εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με « κούκλες ».
Site ΓΝ Άμφισσας: http://www.gnamfissas.gr/
Εκ της Διοικήσεως
_______________________________________________________________
Συνδιοργάνωση: 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Α΄ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική κλινική, ΕΚΠΑ, ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», Β΄ Πανεπιστημιακή Κλινική Αναισθησιολογίας, ΕΚΠΑ, ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ, Πανεπιστημιακή Καρδιοχειρουργική Κλινική, ΕΚΠΑ, ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ, Ίδρυμα «Καρδιά».

Υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών