Ζητάμε ως φορολογούμενοι δημότες ενημέρωση από τον Δήμο Δελφών σχετικά με την διάθεση της λυματολάσπης του Βιολογικού καθαρισμού Ιτέας...

φωτο αρχείου

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Δεν είναι μυστικό ότι ο Βιολογικός Καθαρισμός της Ιτέας έχει προβλήματα. 
  Επί σειρά δεκαετιών και από μια σειρά μέσων αναφερόμαστε σε αυτά καθώς και στην γενεσιουργό αιτία τους. 
  Πάντοτε παρουσίαζε πρόβλημα αλλά η δυσοσμία των τελευταίων ημερών ξεπερνά κάθε προηγούμενο! 
  Ακόμη και σε όμορες Δημοτικές ενότητες δημιουργείται αφόρητη κατάσταση με επιπτώσεις στην δημόσια υγεία.
 Φυσικά ό,τι έχει να κάνει με δημόσια υγεία είναι αντικείμενο ενδιαφέροντος της Δικαιοσύνης.
  
  Δεν ήταν λίγες οι φορές το τελευταίο χρόνο που ασχοληθήκαμε με διάθεση στήριξης για το συγκεκριμένο θέμα και οι απαντήσεις ήταν πάντοτε ίδιες...

   Και επειδή μετά από 30 χρόνια ρεπορτάζ κουραστήκαμε να υποκρινόμαστε ότι δεν καταλαβαίνουμε με την ελπίδα ότι θα υπάρξει ευαισθησία, καθώς επίσης και μετά από δηλώσεις  των αρμοδίων στην δημόσια τηλεόραση προ μηνών, καλούμε την δημοτική Αρχή, ως δημότες που πληρώνουν τέλη και μόνιμοι κάτοικοι έχοντες έννομο συμφέρον, να επιδείξουν τα σχετικά έγγραφα (τιμολόγια, μεταφορικές, συμβάσεις κλπ κλπ) που να αποδεικνύουν σε ΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ και με ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ διαθέτουν την λυματολάσπη  της μονάδας, πράγμα που αποδεικνύει ότι η δημοτική αρχή λειτουργεί τον Βιολογικό Καθαρισμό της Ιτέας. 
  Με την ευκαιρία δε αυτή, παρακαλούμε να κάνουν τον κόπο να μας ενημερώσουν σχετικά για το ίδιο ζήτημα που αφορά στον ΒΙΟΚΑ Γαλαξειδίου. Και γιατί όχι; Και της Άμφισσας. 

  Δεν θα είναι κάτι δύσκολο εκτός εάν η διάθεση της λυματολάσπης γίνεται σε διαφορετικούς υποδοχείς-φορείς και με διαφορετικό τρόπο.

 Ελπίζοντας σε μια καλή συνεργασία, ευχαριστούμε εκ των προτέρων αναμένοντας άμεση ενημέρωση...

 

 

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών