ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ : Ένα διασκεδαστικό σποτάκι!

η εικόνα προφίλ του ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ
«Zoran do you know Prespes?» Ακούγεται στην αρχή ενός απίθανου και γαργαλιστικού σποτ. Αυτός, που ρωτάει, είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Με τα πασίγνωστα διεθνώς αγγλικά του. «Zoran» είναι το χαϊδευτικό όνομα του Σκοπιανού πρωθυπουργού. Και ο τελευταίος απαντά: «Είναι ιστορία, είμαι πολύ χαρούμενος φίλε μου».

Το νέο σποτάκι ξεκινά δείχνοντας εικόνες από τις Πρέσπες. Στη συνέχεια η κάμερα μπαίνει στο γραφείο του Έλληνα Πρωθυπουργού, που συζητά με τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου Θανάση Καρτερό. Παρεμβάλλεται μία δήλωση του πρωθυπουργού για τη «Συμφωνία των Πρεσπών». Τη χαρακτηρίζει «ιστορική ευκαιρία».
Αλλάζουν στη συνέχεια σκηνικό και μας μεταφέρουν στο γραφείο συσκέψεων μαζί με το διπλωματικό σύμβουλο Ευάγγελο Καλπαδάκη. Αμέσως, παίρνει στα χέρια του το κινητό τηλέφωνο και καλεί τον Zoran Zaef. Σαν απαντά εκείνος, ο Αλέξης προλαβαίνει να πει: «Εδώ είναι Βαλκάνια. Θα αντιμετωπίσω δυσκολίες. Αλλά μια μέρα η ιστορία θα μας δικαιώσει»!!!
Η αμηχανία του Αλέξη είναι φανερή. Ο φακός δεν μπορεί να την κρύψει. Κουνάει συνεχώς τα χέρια του. Κάτι ζωγραφίζει σε κάποιο χαρτί, που έχει μπροστά του. Και περίπου στο τέλος ακούγεται ο Zoran Zaef: «Είναι ιστορία, είμαι πολύ χαρούμενος φίλε μου». Για να καταλήξει αυτό το διασκεδαστικό σποτάκι «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»!
Το σποτάκι δεν είναι μοναδικό. Έχουν στο Μαξίμου σχεδιάσει μια σειρά τέτοιων σποτ, για να μας προβάλουν το κεντρικό τους σύνθημα για τις επόμενες εκλογές: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»!
Ειλικρινά, σκέπτομαι, με τέτοια συνθήματα και με τέτοια σποτ ελπίζουν να κερδίσουν τις επόμενες εκλογές; Ή, μάλλον, για την ακρίβεια, να περιορίσουν την έκταση της ήττας τους;
Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο. Ή ακόμα και αδύνατο. Πώς μπορούν να πιστέψουν ότι με τέτοιες αλχημείες μπορούν παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό; Το έχω ξαναγράψει. Δικαιολογημένα ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας πίστεψε τα παραμύθια και τα ψεύδη του «Προγράμματος Θεσσαλονίκης», που ανέγνωσε απνευστί ο Αλέξης Τσίπρας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβριο του 2014. Και αντίστοιχα, ο Αντώνης Σαμαράς διευκόλυνε την ήττα του με το λαϊκισμό, που επέδειξε μετά τις Ευρωεκλογές το Μάιου του 2014.
Όμως, ο ελληνικός λαός δεν αποτελείται από χαχόλους. Ξέρει, πολύ καλά, ότι ο Αλέξης Τσίπρας όσα υποσχέθηκε τότε ήταν συνειδητά ψεύδη. Και τον εξαπάτησε.
Και θα τον τιμωρήσει, όπως του πρέπει! Με τον ίδιο ή ακόμα πιο σκληρό θυμό!

Νέα Κρήτη, Άποψη, Σάββατο, 14.07.2018


ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών