Νικ.Παπούλιας: ‘Πετύχαμε μια καθαρή νίκη’


Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Γ.Σ.Ιτέας έμεινε ο προπονητής του Μάκαρου Άμφισσας Νίκος Παπούλιας, που δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια σε παίκτες, διοίκηση, κόσμο, αλλά και να κάνει ιδιαίτερη μνεία στον νεαρό Διαμάντη.

Όπως πάντα αυτά τα τοπικά ντέρμπι έχουν τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες τους. Εμείς πετύχαμε μια καθαρή νίκη, ήμασταν συνεχώς μπροστά στο σκορ αν και στο τέλος μας στοίχησαν οι πολλές χαμένες βολές με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά και να υπάρξει κάποιο σασπένς στο τέλος. Η ομάδα μου τελειώνει τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 10-1 και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι και στη συνέχεια ώστε να κάνουμε στο τέλος ένα πολύ καλό απολογισμό’.
Σε ερώτηση για το αν ο στόχος της ανόδου στη Γ’ Εθνική είναι πλέον ξεκάθαρος, ο κόουτς του Μάκαρου τόνισε: ‘Δεν βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Πέρυσι παλεύαμε για τη σωτηρία μας και φέτος είμαστε πρώτοι μέσα από σκληρή δουλειά διοίκησης, προπονητών, αθλητών. Εμείς πάμε παιχνίδι-παιχνίδι, μας ενδιαφέρει τώρα μόνο ο επόμενος αγώνας με την ΑΓΕ Χαλκίδας και στο τέλος ότι έρθει θα είναι καλοδεχούμενο. Θέλω ακόμα να πω, επειδή σήμερα βάλαμε μέσα στον αγώνα ένα 14χρονο παιδί τον Διαμάντη, πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες μας και με τη ευκαιρία να δώσω συγχαρητήρια σε ένα αφανή ήρωα του Μάκαρου, τον Τάκη Γίδα που μας βοηθάει να έχουμε έτοιμους παίκτες για το αντρικό μας τμήμα.  Δίνω επίσης συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη νίκη, στον κόσμο που μας στήριξε και στη διοίκηση που έκανε το παν για να διεξαχθεί ο αγώνας μέσα σε αθλητικά πλαίσια’.

Από
pannikolaou
 http://www.eviabasket.gr
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών