ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ , ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ)

 Φωτογραφία του χρήστη Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ official.
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 4ου ΟΜΙΛΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 2-0
Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ αφού επικράτησε σημερα το απόγευμα στο Δ.Γήπεδο
Ιτέας του Αμβρυσσέα Διστόμου με τελικό αποτελεσμα 2-0 , με τον ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ του για ακόμη μια φορά να δίνει δυναμικό παρών βοηθόντας την προσπαθεια της ομάδας μας.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπηκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο απο το πρώτο λεπτό και καθάρισε τον αγώνα απο νωρίς (24' και 26') στο πρώτο ημίχρονο , όπου πήρε αέρα δύο τερματων παίζοντας ομορφο ποδόσφαιρο ,με το δεύτερο μερος να κανει σωστή διαχείρηση του αγώνα και να παίρνει μια σημαντική νίκη αφού προσπερασε τον σημερινό του αντίπαλο και σκαρφαλωσε στην 4η θεση του βαθμολογικού πίνακα.
Το 1-0 εγινε στο 24' όταν ο Αντωνίου μετά απο εξαιρετική εκτέλεση φάουλ απο τα αριστερά βρήκε τον Χαραλαμπίδη στην καρδιά της περιοχής των φιλοξενούμενων με τον τελευταίο να στέλνει με όμορφη κεφαλιά την μπαλα στα δίχτυα, ενώ δύο λεπτά αργότερα στο 26' ο Bogdani ήταν αυτος που μετά απο ομορφη ομαδική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Αστέρα εγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και με υπεροχο πλασε στην κίνηση έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Αμβρυσσέα γραφοντας έτσι το τελικό 2-0.
Ντεμπουτο έκανε με την φανελα του ΑΣΤΕΡΑ ο τερματοφύλακας Λαμπρόπουλος που όπου χρειάστηκε δήλωσε παρων και κράτησε ανεπαφη την εστία του.
Η σύνθεση του Αστέρα Ιτέας:
(ΛΙΒΑΣ Κ.) Λαμπρόπουλος,Αρκουμάνης,Αντωνόπουλος,Ζαννιάς,Πανάκης,Bogdani,Γεωργουσόπουλος (92' Κοντογιώργος) Χαραλαμπίδης (89' Τοπούζι Α.) Αντωνίου (77' Μαλισσόβας) Αλεξίου, Σεΐτι (85' Δρίβας)
Ο Πρόεδρος κ. Petros Mantouvalos και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές της ομαδας μας για την σημερινή εμφανιση-νίκη και ευχαριστεί θερμά τους φιλαθλους μας που γεμησαν ακομη μια φορα το γήπεδο και ολοι μαζι χαρηκαμε μία ακομη σημαντική νικη του Αστέρα μας ενώ θελει να ευχηθεί στην ομαδα του Αμβρυσσέα καλή συνεχεια και καλη πορεία.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ
Φωτογραφία του χρήστη Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ official.Φωτογραφία του χρήστη Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ official.
Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ official
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών