ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ : Ο Γιαννης Τσακίρης φρόντισε για την χρηματοδότηση του έργου. Το συγκεκριμένο έργο θα λύσει οριστικά τα προβλήματα των παραπάνω χωριών και ειδικά της Βιδαβης, που είναι το μοναδικό μέρος χωρίς πόσιμο νερό

 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω τους πολίτες για μια μελέτη υψίστης σημασίας για την περιοχή μας, την οποία προώθησα ως πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α. στην προηγούμενη θητεία.
Αναφέρομαι στη μελέτη μετάβασης σε νέας τεχνολογίας δίκτυο ύδρευσης, από διυλιστήριο Άμφισσας , Αγία Ευθυμία , Βουνιχωρα , Πέντε Όρια και Αγίους Πάντες .
Βγήκε πρόγραμμα από το ΥΠ. ΕΣ. και η Δ.Ε.Υ.Α. Δ.Δ. κατέθεσε πρώτη την πρότασή της, σε όλη την Ελλάδα .Την προμελέτη έκανε ο Δημήτρης Τρικούζας και το Τεχνικό Δελτίο η Ασπασία Ράλιου τους οποίους και ευχαριστώ .
Ο Γιάννης Τσακίρης φρόντισε για την χρηματοδότηση του έργου.
Το συγκεκριμένο έργο θα λύσει οριστικά τα προβλήματα των παραπάνω χωριών και ειδικά της Βιδαβης, που είναι το μοναδικό μέρος χωρίς πόσιμο νερό .
Τις επόμενες μέρες τα τεύχη θα προωθηθούν στη Δημοτική Επιτροπή και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία δημοπράτησης.
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών