ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ: "Λήψη απόφασης για επίσημη παρουσίαση των δυο μελετών του Λιμενικού Ταμείου από τους μελετητές σε ανοιχτή συγκέντρωση".



Έκτακτα και με κατεπείγουσα διαδικασία συνεδριάζει σήμερα το τοπικό συμβούλιο της Ιτέας προσκαλώντας (για πρώτη φορά) όλους τους πολίτες της Ιτέας (εκτός από το Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας), με μοναδικό θέμα:
"Λήψη απόφασης για επίσημη παρουσίαση των δυο μελετών του
Λιμενικού Ταμείου από τους μελετητές σε ανοιχτή συγκέντρωση".
Δηλαδή, το τοπικό της Ιτέας (παράτυπα) θα αποφασίσει ότι θα υποχρεώσει τους μελετητές του (κρατικού) Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας, σε ανοιχτή συγκέντρωση, για μία παρουσίαση, η οποία δεν προβλέπεται στην παρούσα φάση εκπόνησης των μελετών. Σημειωτέον πως ανάλογο αίτημα υπήρξε και από τον Δήμο Δελφών, το οποίο και απαντήθηκε.
Δηλαδή, η δημοτική αρχή (και κατόπιν αιτήματος μας) δε διατίθεται να φέρει σε επαφή μηχανικούς από την Τεχνική της Υπηρεσία με τους μελετητές, προκειμένου να επιλύσει τις απορίες της και να καταθέσει γραπτές απόψεις και ο μόνος τρόπος που μπορεί να κατανοήσει τις μελέτες είναι μία ανοικτή συγκέντρωση (!) την ίδια στιγμή που καθημερινά δεχόμαστε γραπτά αιτήματα από συλλόγους και πολίτες της Ιτέας και είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου.
Μιλάμε για την ίδια δημοτική αρχή, η οποία κλείνει ερμητικά τις πόρτες του δημοτικού συμβουλίου, για την ίδια δημοτική αρχή, η οποία απαντά κατά το δοκούν στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης, την ίδια δημοτική αρχή που έχει να κάνει διαβούλευση για το οτιδήποτε από την εποχή δημάρχου Παναγιωτόπουλου.
Το Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας παραμένει στις διαδικασίες, που ορίζει η υπηρεσία του, συνεχίζει να ενημερώνει σωστά τον κάθε ενδιαφερόμενο και επιμένει σε μία επικείμενη συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δελφών με τους μελετητές. Κατανοητός ο φόρτος της Τεχνικής Υπηρεσίας, παρά τους ορισμένους και πρόσθετους έμμισθους συμβούλους, η οποία, βέβαια, πρόκειται να αποφορτιστεί με τη διάθεση του ποσού των 138.506,75 για ένα έτος σε αναπτυξιακό οργανισμό, προκειμένου να περισώσει ότι έργο της έχει απομείνει από το 2019 και μετά (σχετική ΑΔΑ:6Ρ0ΡΩ9Θ-ΝΓΚ).
Επισυνάπτεται ο σύνδεσμος με όλες τις λεπτομέρειες.
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών