Παναγιώτης Ταγκαλής : Αν έτσι αισθάνονται χρήσιμοι, εμείς δε θα τους στερήσουμε το δικαίωμα…


Στους αρχικούς τους ισχυρισμούς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Δ. Δελφών, της παράταξης «Ανανεωτική δύναμη» του κ. Λουκά Αναγνωστόπουλου, σχετικά με τον ορισμό έμμισθου πολίτη στο Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης, εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την επιλογή του κ. Ευάγγελου Κούσουλα, καθώς, όπως τόνισαν σε σχετική ανακοίνωση, «στη συγκεκριμένη θέση ευθύνης της δημοτικής επιχείρησης θα έπρεπε να οριστεί ένας συμπολίτης μας με εργασιακή εμπειρία, γνώσεις και εξειδίκευση πάνω σε διοικητικά και τεχνικά ζητήματα της ΔΕΥΑ».
Η απάντηση της παράταξής μας, «Επιλογή Ευθύνης» -στην οποία παρατέθηκαν τα στοιχεία που πιστοποιούν τόσο την εξειδίκευση, όσο και την εργασιακή εμπειρία του κ. Κούσουλα- έπεισε και τον πιο κακοπιστο, όμως η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, επανήλθε, με νέα της ανακοίνωση αλλαζοντας θέμα:
«Η Δ.Ε.Υ.Α. τελικά είναι χρήσιμη για τα ρουσφέτια»!
Νέο τους αφήγημα είναι ότι δεν έλαβαν γνώση των προσόντων του επιλεχθέντος, αφετέρου δε, το ότι μέσω της συγκεκριμένης επιλογής αποκλείστηκαν άλλοι εν δυνάμει συμπολίτες μας, γεγονός που συνιστά, πάντα κατά τους ίδιους, ρουσφετολογική επιλογή.
Προς ενημερωση των συμπολιτών μας , αλλά και για υπενθύμιση της παράταξης του κ. Αναγνωστόπουλου, θέτουμε ένα απλό ερώτημα:
Εάν η παρούσα Δημοτική Αρχή ενεργούσε με τα κίνητρα που της καταλογίζονται, γιατί στη διάρκεια της προηγούμενης Αυτοδιοικητικής θητείας, όσο και μέχρι σήμερα -ας θυμηθούν για ποια πρόσωπα συζητάμε- έχει επιλέξει πρόσωπα που αποτελούσαν στενούς συνεργάτες της διοίκησης του Δήμου κατά τη θητεία 2015-2019;
Και εν τέλει, μιας και η συγκεκριμένη συζήτηση αφορά στη Δ.Ε.Υ.Α., υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την αμεσότητα με την οποία ενεργεί πλέον η υπηρεσία, δίνοντας λύσεις σε καθημερινά προβλήματα;
Υπάρχει σύγκριση με τις παρεχομενες υπηρεσίες και με τον τρόπο λειτουργίας της, επί ημερών του κ. Αναγνωστόπουλου και των συνεργατών του, όπου είχαν να στείλουν λογαριασμούς σε συμπολίτες μας επι συνεχόμενα έτη, ενώ οι βλάβες επισκευάζονταν μετά απο πολλούς μήνες;
Δύο απλά ερωτήματα, η απάντηση των οποίων οδηγεί μέσω των πραγματικών γεγονότων σε ασφαλή συμπεράσματα.
Για όσους θέλουν να έχουν σχέση με την πραγματικότητα φυσικά!
Όσο για τους άλλους, μπορούν να συνεχίζουν τη θυσία της ουσίας, στο βωμό των εντυπώσεων. Αν έτσι αισθάνονται χρήσιμοι στον τόπο τους, δεν θα τους στερήσουμε εμείς αυτό το δικαίωμα !!!
 
 26 Ιανουαρίου στις 12:10 μ.μ. 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών