Αυτά τα παλιά κινητά πωλούνται προς πολλά χρήματα σήμερα. Μήπως έχεις κάποιο στα συρτάρια σου;

Ο όρος antech χρησιμοποιείται για να περιγράψει οποιοδήποτε τεχνολογικό προϊόν παλαιότερο από δύο γενιές τεχνολογίας. Σύμφωνα με την online αγορά, το ενδιαφέρον για antech αυξάνεται.

Τα μοντέλα κινητών τηλεφώνων που πιθανότατα αξίζουν μεγάλα ποσά είναι συνήθως το πρώτο μοντέλο σε μια σειρά ή τηλέφωνα με ασυνήθιστο σχεδιασμό ή που έχουν συσχετιστεί με αξεπέραστες ταινίες ή εκείνα που κατασκευάζονται από πολυτελή υλικά.

Oι ειδικοί της τεχνολογίας λένε ότι μερικά από τα παλαιότερα μοντέλα θα μπορούσαν να αξίζουν μια μικρή περιουσία σήμερα. Ο δημοπράτης και εκτιμητής, Adam McDonald, είπε στο 7news.com ότι πολλά παλιά τηλέφωνα έχουν αυξήσει την αξία τους μετά από την παρουσία τους σε παλιές ταινίες – και θα μπορούσατε να έχετε ένα τέτοιο κινητό χωρίς να το γνωρίζετε.

Ο McDonald είπε ότι το πεδίο αγοράς, ανταλλαγής και πώλησης τέτοιων συσκευών είναι πολύ ενεργό αυτή τη στιγμή.

«Όλοι έχουν ένα συρτάρι που είναι γεμάτο σκουπίδια, και απλά ρίχνεις πράγματα μέσα και δεν τα αγγίζεις ξανά, αλλά όλα αξίζουν ένα καλό χρηματικό ποσό».

Ο McDonald είπε ότι το Motorola DynaTAC 8000X είναι ένα από τα πιο πολύτιμα παλιά τηλέφωνα δεδομένης της μεγάλης παρουσίας του σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ο McDonald είπε ότι αυτό το τηλέφωνο μπορεί να κοστίσει έως και 4.000 δολάρια.

https://images.7news.com.au/publication/C-8684504/011ce075c59a830d53b0940b5992758d84e4eb8a.png?imwidth=828&impolicy=sevennews_v2

Το παλιό Nokia 8110 αξίζει επίσης ένα σημαντικό ποσό. «Αυτό έγινε επίσης διάσημο μέσα από μια ταινία, το The Matrix», είπε ο McDonald.

Αλλά πως θα ξέρεις πόσο αξίζει ένα παλιό κινητό; «Ο καλύτερος τρόπος να τα τιμολογήσετε αυτά, είναι μέσω των διαδικτυακών πλατφορμών πωλήσεων όπως το Gumtree, το eBay ή το Facebook Marketplace» εξηγεί. Ο McDonald είπε ότι μπορείτε εύκολα να τιμολογήσετε το παλιό σας τηλέφωνο κάνοντας scroll στα online marketplaces για να λάβετε μια πρόχειρη εκτίμηση.

Μερικά από τα πιο πολύτιμα παλιά τηλέφωνα είναι τα εξής:

Motorola DynaTAC 8000X
Samsung N270
Nokia 8110
BlackBerry
First edition iPhone
The Motorola flip phone
Ericsson T39
HTC Touch Diamond2

 

 

 

itspossible.gr


Γιαννης Μπελεγρινης
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών