Ιωάννης Μπούγας : Όπως έχω κατ΄επανάληψη διαβεβαιώσει παρακολουθώ καθημερινά την πορεία των μεγάλων έργων στον τόπο,

 



Όπως έχω κατ΄επανάληψη διαβεβαιώσει παρακολουθώ καθημερινά την πορεία των μεγάλων έργων στον τόπο, για τα οποία έχω προσωπικά δεσμευτεί και συνεργάζομαι στενά με τους αρμόδιους Υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, ώστε να αντιμετωπίζονται εγκαίρως τα όποια προβλήματα ανακύπτουν, να διασφαλιστεί κατά το δυνατόν η σύμφωνη με το χρονοδιάγραμμα κατασκευή τους και ενημερώνω διαρκώς γι΄αυτά.
Σε ότι αφορά την κατασκευή φράγματος στην Περιοχή Χάρμισκο Τολοφώνας, πρόσφατα εγκρίθηκε η διακήρυξη για την πρόσληψη τεχνικού συμβούλου.
Εκαλλου για την εύρυθμη συνέχιση των εργασιών με την υπ΄αριθμ. 6403/10.01.2024 απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και σε συνέχεια της υπ΄αριθμ. 366010/30.11.2024 απόφασης με την οποία ορίστηκε ως νέα Διευθύνουσα Υπηρεσία η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων (Ε.Υ.Δ.Ε.) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, με έδρα την Πάτρα, ορίστηκε Ομάδα Επίβλεψης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ ΤΟΛΟΦΩΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΧΑΡΜΙΣΚΟ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ».Η ομάδα αποτελείται από τους: 1. Ζαμπάρα Τριανταφυλλιά, Π.Ε Μηχανικών με Α΄ β 2. Παρασκευή Διαμαντοπούλου Π.Ε. Γεωτεχνικών με Α΄ β. 3. Τασούλα Χριστοδουλοπούλου, Π.Ε. Γεωτεχνικών με Α΄ β και 4. Χρήστο Γιαννόπουλο Π.Ε Μηχανικών με Α΄ β.
Επικοινώνησα ήδη με την συντοντονίστρια κ. Ζαμπάρα και αφού την ενημέρωσα για την σπουδαιότητα και αναγκαιότητα του έργου, την παρακάλεσα να κάνει ό,τι απαιτείται για την άρτια κατασκευή του και την απρόσκοπτη πρόοδο των εργασιών. Η κ. Ζαμπάρα με ενημέρωσε ότι η ομάδα θα μεταβεί στο έργο τη Δευτέρα 15.Ιανουαρίου.2024, θα παρακολουθεί στενά και θα συντονίζει την εκτέλεση των εργασιών.
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών