ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : Καταυλισμοί Ρομά Άμφισσας. Η Δημοτική αρχή αρνείται να δώσει λύση!


Καταυλισμοί Ρομά Άμφισσας. Η Δημοτική αρχή αρνείται να δώσει λύση!
Χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη θεσμικών και υπηρεσιακών παραγόντων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, προκειμένου να διατυπωθεί από τα πιο επίσημα χείλη ότι η "πρόταση" της δημοτικής αρχής να μεταφερθούν οι Ρομά σε χώρο εντός του ΒΙΟ.ΠΑ Άμφισσας στερείται νομιμότητας και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Συνεπώς και επί πέντε ολόκληρα χρόνια παραμύθιαζαν μια ολόκληρη κοινωνία χωρίς αιδώ!
Ετσι λοιπόν θα συνεχισθεί για πολύ καιρό ακόμα να τιμωρείται το κοινωνικό σύνολο και να καταστρέφεται η επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας και κυρίως εντός Βιομηχανικού Πάρκου Άμφισσας, επειδή έτσι το αποφάσισε η δημοτική αρχή χωρίς μάλιστα να έχει κάποια αντιπρόταση.
Τι και εαν υπάρχουν εφικτές λύσεις στο σημαντικό πρόβλημα που ταλανίζει εδώ και χρόνια την κοινωνία μας, τι και εάν έχουν κατατεθεί δημόσια ρεαλιστικές προτάσεις στα πλαίσια της νομιμότητας, σαν και αυτή που καταθέσαμε γραπτώς στο προεκλογικό μας πρόγραμμα ως συνδυασμός, είναι φανερό ότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει εφόσον οι διοικούντες αρνούνται να συμπράξουν για να υπάρξει επιτέλους λύση.
Επειδή λοιπόν ο χρόνος έχει εδώ και καιρό παρέλθει για εξεύρεση λύσης, οφείλουν να δεσμευθούν δημόσια για το τι πρόκειται να πράξουν και να αφήσουν τις υπεκφυγές που χρησιμοποιούν μέχρι και σήμερα. Διαφορετικά ας παραδεχτούν την ανικανότητα τους και ας πράξουν το αυτονόητο!
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών