Ιωάννης Μπούγας : Ασφαλώς θα ανταποκριθώ στο αίτημα του Δημάρχου Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή να συνδράμω στην εξεύρεση βιώσιμης λύσης μετεγκαταστασης των ρομά,

Ασφαλώς θα ανταποκριθώ στο αίτημα του Δημάρχου Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή να συνδράμω στην εξεύρεση βιώσιμης λύσης μετεγκαταστασης των ρομά, που βρίσκονται στην ανατολική είσοδο της #Άμφισσας. Προς την κατεύθυνση αυτή και με βάση την σχετική επιστολή του Δημάρχου, επικοινώνησα χθες με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχειας κ. Πρόδρομο Πύρρο, τον οποίον κάλεσα να επισκεφθεί την Άμφισσα. Ο κ. Πύρρος μου απάντησε ότι, αφού ενημερωθεί αμεσα για την μέχρι σήμερα διαδικασία, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την ημερομηνία επίσκεψής του στην #Άμφισσα με σκοπό την δρομολόγηση λύσης σε αυτό το σοβαρό και σύνθετο κοινωνικό πρόβλημα που επί δεκαετίες απασχολεί την πόλη μας.
Για το ίδιο ζήτημα την προσεχή Κυριακή 29.10.2023 θα συναντηθώ με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου και των επαγγελματιών της περιοχής.

 

 

Ιωάννης Μπούγας

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών