Ευχαριστήριο από Κώστα Κουτσούμπα

 

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες Αρχικά θα ήθελα να  ευχαριστήσω τους 5.110 ψηφοφόρους, που τίμησαν με τη ψήφο τους τον συνδυασμό μας ‘’ Μαζί για τη Δωρίδα ’’.

Επίσης θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε εκείνες και εκείνους που με στήριξαν και με ανέδειξαν πρώτο  δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Δωρίδας  με 771 σταυρούς προτίμησης .

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης  Οκτωβρίου, έδωσε στο συνδυασμό μας ξεκάθαρη νίκη. Το γεγονός αυτό με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης και δεσμεύομαι σε όλες και όλους,  τους δημότες  ότι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου στο ακέραιο και να ικανοποιήσω τις ανάγκες τους.  Με το νέο μας Δήμαρχο κ. Δημήτρη Γιαννόπουλο, θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τον τόπο μας να γίνει καλύτερος ,έτσι όπως αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας. 

Πιστεύουμε  ότι στο τέλος της θητείας μας , αυτοί που μας στήριξαν θα νιώθουν υπερήφανοι για την επιλογή τους. Σίγουρα δεν καταφέραμε να πείσουμε όλους να στηρίξουν τον συνδυασμό μας, αλλά αυτό είναι μια πρόκληση για εμάς , να τους πείσουμε και την επόμενη φορά να συμπορευθούμε. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ, όλες και όλους τους συνυποψήφιους μου, στο γενικό και τοπικό ψηφοδέλτιο, για τον τίμιο αγώνα τους. Πιστεύω ότι  η συνεργασία που είχαμε την προεκλογική περίοδο θα συνεχιστεί και μετά, για το καλό του δήμου μας και τον δημοτών .

Τέλος ευχαριστώ τους ψηφοφόρους  που συμμετείχαν στις εκλογές αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι ενεργοί πολίτες.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους.

Με εκτίμηση

Κώστας Κουτσούμπας

 

 fokidanews.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών