Δήλωση για το ραλι Ακρόπολις : Στο ίδιο έργο θεατές!


Για άλλη μια φορά το Ράλι Ακρόπολις περνά από την περιοχή μας και στην ουσία αφήνει την σκόνη του! Το επόμενο τριήμερο τα φώτα της διεθνούς δημοσιότητας θα πέσουν στον θρυλικό αγώνα, αλλά ο παγκόσμιος Δήμος Δελφών θα συνεχίσει να είναι κομπάρσος.

Αλήθεια που είναι οι παλαιότερες εποχές με τον τερματισμό να γίνεται πλησίον του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών ή στο λιμάνι της Ιτέας που άλλωστε ήταν και το επίνειο των Δελφών κατά την αρχαιότητα (αρχαία Κίρρα); ‘Ολα αυτά χάθηκαν και το επίκεντρο πλέον βρίσκεται στην έδρα της Περιφέρειας μας, ενώ εμείς αναμένουμε το θαύμα! Αλήθεια τι είναι αυτό που λείπει από την περιοχή μας; Οι καλύτερες διαδρομές βρίσκονται δίπλα μας, Καρούτες, Βωξίτες, οι ξενοδοχειακές υποδομές είναι επαρκείς και έχουν εμπειρία σε μεγάλες εκδηλώσεις, ενώ οι συμμετέχοντες (πληρώματα, συνεργεία υποστήριξης, θεατές κ.α.) σύμφωνα με ερωτηματολόγια που ετέθησαν κατά το παρελθόν έμειναν ευχαριστημένοι για την παροχή των υπηρεσιών από την περιοχή μας.
Συνεπώς τι συμβαίνει και δεν μπορούμε να έχουμε την έδρα της διοργάνωσης στην περιοχή μας; Αυτό που λείπει είναι ο προγραμματισμός των συνεργειών που απαιτούνται μεταξύ Δήμου Δελφών και των άλλων θεσμικών παραγόντων και φορέων της περιοχής μας αλλά και η έλλειψη διεκδίκησης εκ μέρους του Δήμου μας. Όσο αφορά την σημερινή δημοτική αρχή, σιωπά επιλεκτικά τα χρόνια που διοικεί ενώ η έννοια της διεκδίκησης είναι άγνωστη προς αυτήν. Όλα αυτά πρέπει να τα αλλάξουμε προκειμένου η επόμενη ημέρα να βρει τον Δήμο Δελφών στην θέση που του αξίζει.
Στις 8 του Οκτώβρη μας δίνεται η ευκαιρία να σχεδιάσουμε ένα διαφορετικό αύριο για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας. Ας μην την χάσουμε.

Λουκάς Αναγνωστόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δελφών

 

 https://www.orafok.gr/

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών