ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΙΤΕΑΣ

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Κλειστό Γήπεδο της Ιτέας

Γ. Τσατσαρώνης: «Σύντομα η Ιτέα θα αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο πλήρως ανακαινισμένο»

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Κλειστό Γήπεδο της Ιτέας, η ολοκλήρωση των οποίων θα αποδώσει στα σωματεία, στις αθλήτριες και στους αθλητές που θα κάνουν χρήση του, ένα σύγχρονο γήπεδο, πλήρως ανακαινισμένο.

Υπενθυμίζεται ότι, το έργο με τίτλο «Επισκευή-Αντικατάσταση φέροντας οργανισμού κελύφους κλειστού γηπέδου Ιτέας», είναι προϋπολογισμού 1.435.205 ευρώ και αποτελεί συνέχεια της προγραμματικής σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Δελφών, που είναι κύριος του έργου, και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία χρηματοδότησε, δημοπράτησε και προχωρά στην υλοποίησή του.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, θα γίνουν οι εξής εργασίες:

·         Αποξήλωση υφιστάμενου φέροντος οργανισμού και επικάλυψης.

·         Κατασκευή αντικαθιστούμενων και πρόσθετων θεμελίων.

·         Τοποθέτηση νέων πάνελ με επαρκή θερμομονωτική λειτουργία στο νέο μεταλλικό σκελετό.

·         Κατασκευή νέων κερκίδων στην νότια πλευρά του γηπέδου.

·         Ριζική ανακατασκευή του χώρου των αποδυτηρίων λόγω  των απαιτήσεων που ετέθησαν από τη Γ.Γ.Α. με πλήρη αντικατάσταση κουφωμάτων και δημιουργία νέων χώρων και WC.

Ο Αντιδήμαρχος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Δ.Ε. Ιτέας, κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, σε δήλωσή του για την έναρξη των εργασιών σημειώνει: «Τηρώντας τους συμφωνηθέντες χρόνους, ένα σημαντικό έργο για την Ιτέα, το οποίο αποτελούσε χρόνιο αίτημα, ξεκίνησε. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την οποία ευχαριστούμε για το άριστο κλίμα, καθώς και τον ανάδοχο του έργου, στόχος είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό προκειμένου να αποδοθεί και πάλι προς χρήση».

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

 epikourositeas.blogspot.com

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών