Γιώργος Καπεντζώνης : Ξεκίνησε η #δημοπράτηση των #ΜελετώνΩρίμανσης που αφορούν στην υλοποίηση πολύ σημαντικών έργων στους τομείς #ύδρευσης και #αποχέτευσης, από την τεχνική μας υπηρεσία.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Ξεκίνησε η #δημοπράτηση των #ΜελετώνΩρίμανσης που αφορούν στην υλοποίηση πολύ σημαντικών έργων στους τομείς #ύδρευσης και #αποχέτευσης, από την τεχνική μας υπηρεσία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ Λιδωρίκι, 29 Ιουνίου 2023 3.Αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης από την πηγή Καλλίου προς Κοινότητες Δ.Ε. Λιδωρικίου (αφορά οικισμούς Λιδωρικίου, Πενταπόλεως, Μαλανδρίνου {και φυλακές Μαλανδρίνου} αιΑμυγδαλιάς). Σύμφωνα με το τεχνικό δελτίο, το ανωτέρω κρίνεται επίσης ως υψηλής προτεραιότητας έργο, καθώς θα συμβάλλει ριζικά στην εξοικονόμηση του νερού επαναφέρει την ομαλή υδροδότηση στους οικισμούς που αφορά. Παράλληλα βελτιωθεί ριζικά και ποιότητα του παρεχόμενου νερού, ενώ από αμιγώς οικονομική άποψη αναμένεται σημαντική αξιοποίηση της περιοχής στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης. 53Λιδωρίκι τηλ.2634350015 emaikdimarxos@dorida.gr URL:www.dorida.gr"
 
Όπως έχουμε ξαναπεί, πρόκειται για έργα #ζωτικής σημασίας, έργα #περιβαλλοντικά, έργα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής των #πολιτών και των #επιχειρήσεων, αυτή τη φορά σε #Παραλία_Σεργούλας,#Γλυφάδα,#Χάνια,#Σπηλιά,#Τριζόνια,#Ευπάλιο, #Καστράκι, #Λιδωρίκι, #Πεντάπολη, #Μαλανδρίνο και #Αμυγδαλιά.
Συνεχίζουμε να #δρομολογούμε μεγάλα έργα υποδομής σε όλο το Δήμο, υλοποιώντας το πρόγραμμα και τις #δεσμεύσεις μας».
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών