Προς κ Δήμαρχο Δελφών : εξώδικο. Λιασης Γιώργος Μαλανδρινο, Φωκίδα,

 

Προς κ Δήμαρχο Δελφών  Σας επισυνάπτεται το εξώδικο.  Λιασης Γιώργος  Μαλανδρινο, Φωκίδα,




ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΟΧΛΗΣΗ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 

Του Λιασή Γεωργιο, κατοίκου Μαλανδρινο, Νομου Φωκιδας, τκ 33053

ΠΡΟΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

Κ Προεδρο ΟΠΕΚΕΠΕ κ Ευάγγελος Σημανδράκος

Δομοκου 5 , Αθηνα, ΤΚ 10445, Αττικη

, Κ Μπουρκουλα κύριος εκπρόσωπος Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων

 

Κοινοποίηση αξιότιμο , κ Εισαγγελέα για θέματα διαφθοράς,l κ εισαγγελέα για θέματα προϋπολογισμού της ΕΕ, αρμόδιο Επίτροπο της ΕΕ για θέματα Leader κ πρωθυπουργό της ελλαδος, Κ Πρωθυπουργό της ελλαδος

 

Ημερομηνια 27.06.2023

 

Κ Προεδρε,

Διαπιστώνω δυστυχώς ότι όλοι σας ΟΠΕΚΕΠΕ, ΥΠΑΑΤ/γενική γραμματεία ενωσιακων πόρων σέρνεστε πίσω από τις παρανομίες του κ Γάτου διευθυντή της αναπτυξιακής φωκιδας ο οποίος σε συνεργασία με τον Κουβανη,Παππάς Ρακιτζή με γενικό προϊστάμενο τον κ Παππαγιαννιδη εχετε δημιουργήσει ένα θέατρο του παράλογου εν μεροι εξαιτίας του γεγονός ότι με τις ενέργειες μέχρι σήμερα δημιουργείτε ένα κράτος ανυπόληπτο στο οποίο κράτος συμμετέχω και προσβάλλομαι διότι το κράτος είναι μια αφηρημένη έννοια που δεν ευθύνεται ποτέ αλλά ευθύνονται συγκεκριμένοι υπάλληλοι αυτου που το εκφράζουν στην συγκεκριμένη θέση που κατέχουν.. Διερωταμε εάν θα εμφανιστεί κάποιος με την ελάχιστη αξιοπρέπεια να πει ως εδώ! Και θα γίνω απόλυτα συγκεκριμένος

1. O Γατος στην επιστολή μου με ημερομηνία 19.06.2023 αρι,πρωτ 111.122 .

αναφέρει ότι οι μεταφράσεις των προσφορών είναι απλές είναι απολυτός ψευδής .

 

Σας τονίζω ξεκάθαρα κ Προεδρε, κ Υπουργε και κύριε Επίτροπε ότι

Εάν νομίζουν οι παρανομούντες κοβανης, Γατος, Παππας, Παπαγιαννιδης οτι δημιουργώντας ανύπαρκτα θέματα όπως εάν η δικηγόρος κ Δουβογιαννη εχει την δυνατότητα εκ του νόμου να κάνει μεταφράσεις για να  μπορέσουν με τερτίπια να αποφύγουν τις τεράστιες ευθύνες τους για όσα μέχρι στιγμής έχουν διαπράξει είστε μακριά από την πραγματικότητα. Σας ενημερώνω ότι με όαση τον νομό 4194 κώδικα δικηγόρων άρθρο 36 του 2013 η κ Δουβογιαννη εχει δηλώσει και εγγραφος ότι διαθέτει γνώσεις αγγλικών και έχει πτυχίο με τίτλο Proficiency Michigan. Η κ Δουβογιαννη εκ του νόμου εχει την νόμιμη δυνατότητα να κάνει μεταφράσεις.

Καλησπέρα σας,

 Δεν είμαι πιστοποιημένη μεταφράστρια.

Βεβαιώνω σύμφωνα με τη με το άρθρο 36 παράγραφο εδάφιο γ’ του Ν. 4194/2013 ότι έχω επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

 Με εκτίμηση,

 ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝ. ΔΟΥΒΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ / MSc Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων

Αντωνοπούλου 12-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

τηλ. 2721089946 & 6945391556

Δεν χρειάζεται επουδενη να είναι πιστοποιημένη από το υπουργείο εξωτερικών προκειμένου να κάνει επίσημες μεταφράσεις. Επίσης και τα σημαντικό είναι ότι οι μεταφράσεις αυτές για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία είναι πιστοποιημένες από τον δικηγορικό σύλλογο Καλαμάτας με ότι αυτό σημαίνει για τις παραλογιες του κ Γάτου.

Αποδέχεστε την πιστοποίηση των μεταφράσεων του δικηγορικού συλλόγου Καλαμάτας?

1.   Εάν δεν αποδέχεστε τις μεταφράσεις που έχουν πιστοποιηθεί από τον δικηγορικό σύλλογο Καλαματας τον τρίτο μεγαλύτερο στην Ελλάδα να μου το δηλώσετε εγγράφως. (Συνημμένο 1)

2.   Ερωτάστε κ Πρόεδρε να μου γνωστοποιήσετε επακριβώς τι θέλετε να υπολογίσετε με τις μεταφράσεις αυτές?  Συμφωνείτε με τους ισχυρισμούς της αναπτυξιακής Φωκιδας ότι θελει να υπολογίσει το ανύπαρκτο εύλογο του κόστους για την παροχή εγκατάσταση και εκπαίδευση?

3.   Η αίτηση πρώτης πληρωμής έγινε την 21.05.2021. Κατά την αίτηση αυτή ενέκρινε η αναπτυξιακη Φωκιδας, κ Γάτος τα μηχανηματα της εταιριας Npack ως προς το ευλογο του κοστους και ενεκριθει η πληρωμή αυτών με βαση τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό χωρίς ο κ Γάτος της αναπτυξιακης Φωκιδας να εχει υπολογίσει το ευλογο του κοστους ως οφειλε.

4.   Διερωτώμαι για να καταλάβει και η ΕΕ το επίπεδο της αθλιότητας να μας εξηγήσετε πως είναι δυνατόν να έχετε κάνει αυτοψία στα μηχανήματα της εταιρείας Npack να έχετε εγκρίνει την εγκατάσταση αυτών στην επιχείρηση μου, να έχετε εγκρίνει την πρώτη πληρωμή που αφορά τον μηχανολογικό εξοπλισμό και να αμφισβητείτε την συγκεκριμένη εταιρεία NPACK στην τροποποίηση και ως προς το κόστος εγκατάστασης και εκπαίδευσης των μηχανημάτων αφού εσείς οι ίδιοι με την αυτοψία που κάνατε τα αποδεχθήκατε αυτά? Αποδεχθήκατε τα εγκατεστημένα μηχανήματα και τον μηχανολογικό εξοπλισμό. Και μάλιστα πως είναι δυνατόν να θέτετε υπό αμφισβήτηση την συγκεκριμένη εταιρεία ετεροχρονισμένα ύστερα από 3 χρόνια  όταν εσείς οι ίδιοι την είχατε αποδεχτεί στην πρώτη πληρωμή?

5.   Να σας θέσω και ένα ακόμα ερώτημα για να καταλάβει η ευρωπαϊκή ένωση το επίπεδο σαπίλας που υπάρχει στο ελληνικό δημόσιο.  Εάν είχα κάνει αίτηση και για το κόστος εκπαίδευσης και εγκατάστασης κατά την διάρκεια της πρώτης πληρωμής πείτε μου τι θα συνέβαινε εάν η αναπτυξιακή εταιρεία φωκιδας ενέκρινε τον μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά όχι την εγκατάσταση και εκπαίδευση των μηχανημάτων  με βάση την αλχημεία του κ Γάτου? Αυτό θα σήμαινε ότι τα μηχανήματα θα τα εγκαταστουσε ο πελαργός.. με συνεπεια η επιχείρηση αφού η μητρική εταιρεία δεν θα βοηθούσε να μην μπορούν να εγκατασταθούν και να λειτουργήσει το τυποποιητηριο. Τραγελαφικά πράγματα δηλαδή.

6.   Σας προκαλώ κ Πρόεδρε του ΟΠΕΚΕΠΕ, εάν συμφωνείτε με τις αθλιότητες Κουβανή, Παπαγιαννιδη, Γατου κλπ να μας γνωστοποιήσετε την μεθοδολογια που οφείλεται να εχετε για τον ανύπαρκτο υπολογισμο του ευλογου του κοστους για την εγκατασταση και εκπαιδευση της εταιριας NPACK.? Πειτε μας κ Πρόεδρε του ΟΠΕΚΕΠΕ να τα ακούει και ο επίτροπος της ΕΕ σε ποια νομολογία αναφέρεται ένας τέτοιος υπολογισμός?

7.   Σας εχω τονίσει εδώ και μήνες κ Πρόεδρε του ΟΠΕΚΕΠΕ διάμεσου του κ Μπουrκούlα ότι υπαρχει αντίστοιχη εταιρια στην Καστοριά με ακριβως το ιδιο συμφωνητικό παγιο και παροχης από την εταιρια Μάρμαρων στην Καστορια οπου ορθώς η αναπτυξιακη Καστοριάς εφάρμοσε τον υπολογισμο του ευλογου του κοστους για το συνολο του συμφωνητικού και όχι με βαση τις αλχημείες του κ Γάτου, Παππά και Παππαγιανιδη. Αυτές οι αλχημείες που κανει η αναπτυξιακη φωκιδας με την ανοχη του κ Παππαγιαννιδη, και με την δικη σας σιωπηρή συγκατάθεση μεχρι σημερα αποτελούν μνημείο αθλιότητας και σήψης κρατικων υπηρεσιών. Παραβιάζεται επισης και την ευρωπαϊκή νομοθεσία αφου το γεγονος αυτός αποτελεί και σοβαρή διάκριση εις βάρος της επιχείρησης μου έναντι τον άλλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ΕΕ. Ο παραχαρακτης της αληθειας μεχρι και της ημερομηνιας ελεγχου κ Παππας.. από το Μαιο του 2023 ελεγε στα εγγραφα του ότι θα εκανε άλλο ένα ελεγχο για αυτό ακριβως το θεμα φανταζομαι βεβαια όπως και τον προυγουμενο.. τον ανυπαρκτο ελεγχο  Σας προκαλω να δωσετε ένα παράδειγμα μιας αναπτυξιακης ανά την Ελλάδα και ανα την Ευρώπη που εχει εφορμήσει μια τέτοια αλχημεία? Καμια απαντηση κ Πρόεδρε του ΟΠΕΚΕΠΕ. Όλα κάλος γενόμενα?

 

8.   Πειτε μας γιατι θα αποτελείτε πράγματι ξακουστά παραδείγματα για την ευρωπαϊκή ένωση όπως τα Green Statistics πως είναι δυνατόν εάν εχουμε εταιρίες με την ιδιά δυναμικότητα να συγκρίνεται το κοστος εγκαταστασης και εκπαιδευσης όταν αυτές οι εταιρίες εχουν διαφορετικά υπολογιστικά συστήματα, διαφορετικές πολίτικες ως προς αυτά τα κόστοι και διαφορετική πολυπλοκότητα οπου επηρεάζει αυτά τα κόστοι? Συμφωνείτε με αυτές τις αλχημείας της αναπτυξιακης φωκιδας? Εάν ναι να μου το δηλωσετε εγγραφος.

9.   Σας προκαλώ κ Πρόεδρε του ΟΠΕΚΕΠΕ εάν συμφωνείτε με το επιχείρημα με το ΤΕΕ , γνωστοποιήστε μου το τεχνικο ερώτημα όπως αναφερει το ΤΕΕ για να πάμε μαζι στο ΤΕΕ? Με τι ερώτημα θέλετε να πάμε στο Τεχνικο επιμελητηριο ελλαδος? Ποιο είναι το τεχνικό πρόβλημα όπως αλλώστε δηλώνει και το ΤΕΕ που θα θέλατε να επιλύσουμε έχοντας εσεις αποδεκτή όλο τον μηχανολογικό εξοπλισμό στην πρώτη πληρωμή από το πρόγραμμα Leader την 21.05.2021? Για να καταλάβουμε επιτέλους όλοι το επίπεδο της αθλιότητας που έχουμε φτάσει.

10.                Ξεκίνησαν οι παρανομούντες κ Πρόεδρε του ΟΠΕΚΕΠΕ επικαλούμενοι τον COVID, πήγαν στην έλλειψη προσωπικού, μετά στο εύλογο του κόστους με περισσό θράσος διαστρεβλώνοντας το χωρίς να το έχουν υπολογίσει καν οι ίδιοι ως όφειλαν και μετά φτάσαμε χωρίς να υπάρχει με βάση την λογική τεχνικό αίτημα εκτιμώ ως προσπάθεια να παραπλανήσουν για πολλοστή φορά τις αρχές οι παρανομούντες στο ΤΕΕ. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.

 

 

Να είσαστε σίγουρος ότι δεν πρόκειται ποτέ να υποκύψω στο κράτος οπου οι συγκεκριμένοι το μετατρέπουν ως αφερέγγυο και ανυπόληπτο τύπου κ βασιλη του ΟΣΕ τον Τεμπών. Θα πολεμήσω μέχρις εσχάτων με όλα τα νομιμά μεσα και όλη την δημοσίοτητα που σας αξίζει μεχρι να αποκαταστήσετε με εξαναγκασμό τις αλχημείες της αναπτυξιακης φωκιδας και των υπολοίπων παρανομουντων που παραποίησαν εν γνώση τους την νομοθεσία και αντί για υπηρέτες του λαού με βαση το συνταγμα είναι με προεξέχοντα τον κ Παππαγιαννιδη δυνάστες και εξουσιαστές.

 

Τελος και μεχρι να αποφανθεί ο αρμόδιος υπουργός ΥΠΑΑΤ και οι δικαστικές αρχές ως προς τα γενόμενα, και την παραπέρα συνέχεια του προγράμματος η επικοινωνία μας θα είναι γραπτή με απόδειξη παράδοσης παραλαβής. Το παρον θα σας σταλει συστημενο με αποδειξη παραδοσης παραλαβης.

   

 

Για όλους αυτούς τους λόγους

και με την ρητή επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας

Σας ζητω άμεσα και χωρίς προσκόμματα να απαντήσετε στα αιτηματα μου. Σας δίνεται προθεσμία 10 ημέρων από την κοινοποίηση του εξωδίκου να συνταχθείτε με την νομιμότητα.

 

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας

Λιαστής Γιωργιος

 

 

Μαλανδρινο,

ΤΚ 33053

Τηλ 6907395031

 

 

Κοινοποίηση

1.   Αξιότιμο κ Επίτροπο της ΕΕ αρμόδιο για θέματα αγροτικής ανάπτυξης. Να λάβετε γνώση.

2.    Προς Ανεξάρτητη αρχή Διαφάνειας. Παράκληση να πρωτοκολλήσετε και αυτό το εξώδικο.

3.   Κ Υπουργό ΥΠΑΑΤ Σας έχουν σταλεί και οι προηγούμενες επιστολές. Ως άμεσος προϊστάμενος του κ Παππαγιαννιδη γενικού γραμματέα ενωσιακων πόρων όλα καλός γενόμενα κ Υπουργέ?

4.    Κ Πρωθυπουργέ  Ο κόσμος σας ψήφισε πρόσφατα όχι για να δημιουργήσετε ένα κράτος Φέουδο όπου ο κάθε κάθε κρατικός και επίορκος δημόσιος λειτουργός εκβιάζει τους επενδυτές , και αλλοιώνει την νομοθεσία. Σύντομε κ Πρωθυπουργέ θα λάβετε και την μηνυτήρια αναφορά και τότε πρέπει να επιλέξετε η θα στηρίξετε την σαπίλα η την νομιμότητα.

 

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών