Φάνης Αγγέλου : Οργή, Αγανάκτηση, Λύπη και ότι άλλο μπορεί να συνοδεύει τα συναισθήματά ενός κατοίκου αυτής της Γυφτούπολης

 

Οργή,Αγανάκτηση, Λύπη και ότι άλλο μπορεί να συνοδεύει τα συναισθήματά ενός κατοίκου αυτής της Γυφτούπολης της πρωτεύουσας του νομού ΦΩΚΙΔΑΣ την Άμφισσα.
Μία ακόμη επιδρομή εξωγήινων vabir επενδυτών έγινε στις αθλητικές εγκατάστασης της Προοδευτικής στην πρωτεύουσα.
Κύριοι αρμόδιοι φορείς του νομού ΦΩΚΙΔΑΣ και κατανομάζω:
Αγαπητοί κυρίες και κύριοι τέως Βουλευτές, υποψήφιοι Βουλευτές,
κύριε Αντιπεριφερειάρχη,κύριοι Περιφερειακοι Σύμβουλοι,κύριοι Εισαγγελείς, κύριοι Δήμαρχοι, κύριοι Αντιδήμαρχοι, κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι,κύριοι της μείζονος Αντιπολίτευσης των Δήμων κύριοι πρόεδροι των Δημοτικών Σύμβουλίων,
κύριοι τοπικοί πρόεδροι των κοινοτήτων,
Κοινωνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας ΦΩΚΙΔΑΣ και των Δήμων του νομού ΦΩΚΙΔΑΣ η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Είστε υπεύθυνοι να λύσετε ΤΩΡΑ αυτό το κοινωνικό πρόβλημα που ταλανίζει,προσβάλλει, εξοργίζει, ρημάζει την δημόσια περιουσία αλλά και την ιδιωτική των κατοίκων αυτής της πόλης και όλου του νομού ΦΩΚΙΔΑΣ.
Είστε υπεύθυνοι και υποχρεωμένοι ΧΘΕΣ για την άμεση αποκατάσταση όλων των ζημιών που έχουν γίνει στις αθλητικές εγκατάστασης των Δήμων και να τις παραδώσετε σωστές και άρτιες όπως αξίζει στους πολίτες αυτού του τόπου και ιδιαίτερα στα παιδιά του.
Όχι άλλο ΣΚΟΤΆΔΙ!
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών