Ιωάννης Μπούγας : Είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που συμβαίνει με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά και στην #Φωκίδα

 
Είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που συμβαίνει με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά και στην #Φωκίδα. Όχι μόνο δεν βρίσκουν λέξη να πουν για τα μεγάλα έργα που μπαίνουν σε φάση υλοποίησης στην Φωκίδα (Μπράλος – Άμφισσα, παραλίμνιος, σύσταση φορέα για τον ελαιώνα, λειτουργία του Τμήματος του Πανεπιστημίου, λιμάνι Ιτέας, Χάρμισκο κλπ) αλλά αντίθετα επιχειρούν με κάθε τρόπο και ευκαιρία να τα απαξιώσουν, δείχνουν να χαίρονται με κάθετι που μπορεί να καθυστερήσει ή να εμποδίσει την εκτέλεσή τους και σπεύδουν να βγάλουν ανακοινώσεις με ψέματα, υπερβολές και αναφορές, που φανερώνουν την άγνοιά τους και το ότι δεν έχουν κατ΄ουσίαν ασχοληθεί με τα έργα, την περίοδο που κυβέρνησαν.
Για το μεγάλο αρδευτικό έργο στην Τολοφώνα στη θέση Χάρμισκο, όπως είναι γνωστό έχει γίνει η δημοπράτηση και κατακυρώθηκε η Σύμβαση κατασκευής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ ΤΟΛΟΦΩΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΧΑΡΜΙΣΚΟ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ», στον πρώτο κατά σειρά μειοδοσίας οικονομικό φορέα «ΤΕ.ΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που υπέβαλε την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, με ποσοστό έκπτωσης 26,12%,χωρίς να υποβληθεί ένσταση.
Το σχέδιο σύμβασης με τον ανάδοχο απεστάλη από το ΥΠΑΑΤ για επεξεργασία σύμφωνα με το νόμο στο Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο όπως συχνά συμβαίνει στο πλαίσιο του προσυμβατικού ελέγχου, ζήτησε διευκρινήσεις από το Υπουργείο για κάποια σημεία της σύμβασης. Οι διευκρινήσεις παρασχέθηκαν και ήδη το σχέδιο εγκρίθηκε και το Υπουργείο κάλεσε την ανάδοχο εταιρεία να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου η Σύμβαση να υπογραφεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του έργου για τις οποίες υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην περιοχή.
Το διαδικαστικό αυτό ζήτημα επιχείρησε να εκμεταλλευτεί υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη #Φωκίδα, κατασκευάζοντας ψεύτικα σενάρια ότι τάχα υπάρχει κίνδυνος για το έργο και πρόβλημα με την χρηματοδότησή του.
Θα ΄θέλαμε να καθησυχάσουμε τον εν λόγω υποψήφιο, ο οποίος για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια θυμήθηκε το φράγμα. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.
Το έργο ξεκίνησε το 2008 με Κυβέρνηση ΝΔ μετά από πρόταση του αείμνηστου Οδυσσέα Καρασαχινίδη επί δημαρχίας Ανδρέα Άνθιμου με Υπουργό Γεωργίας τον Σωτήρη Χατζηδάκη, με Κυβέρνηση ΝΔ προχώρησε και με Κυβέρνηση ΝΔ θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί δημιουργώντας μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή.
Και όλα αυτά #Με_αποδείξεις
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών