Πρόσκληση υποβολής προσφορών για το «Πρόγραμμα Κατάρτισης Νέων Ευρωπαίων Δημοσιογράφων»

https://cdn.epixeiro.gr/craftuploads/_mainImage169/europarliament_220505_112649.jpg?mtime=20220505112649

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προκήρυξε πρόσκληση υποβολής προσφορών για την επιλογή τοπικών/εθνικών οργανισμών που θα είναι υπεύθυνοι για την υλοποίηση της πρώτης ενότητας του «Προγράμματος Κατάρτισης για Νέους Ευρωπαίους Δημοσιογράφους».

Η πρωτοβουλία, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει πιλοτικά σε 8 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία και Ισπανία), έχει πλέον επεκταθεί σε 17 κράτη μέλη (Αυστρία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία και Κάτω Χώρες).

Στόχος είναι να εμβαθύνουν οι συμμετέχοντες δημοσιογράφοι στα θέματα της ΕΕ, να αποκτήσουν σχετική εμπειρία και να εμπλουτιστεί ο τομέας των ευρωπαϊκών μέσων ενημέρωσης, διασφαλίζοντας παράλληλα τη δημοσιογραφική ελευθερία.

Η παρούσα πρόσκληση υποβολής προσφορών απευθύνεται σε τοπικούς οικονομικούς φορείς με αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, ιδιαίτερα στη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για δημοσιογράφους. Οι οργανισμοί που θα επιλεγούν θα είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή του προγράμματος σε εθνικό επίπεδο, την επιλογή συμμετεχόντων και τη διαχείριση της στρατηγικής διάδοσης και των δραστηριοτήτων προβολής.

Περισσότερες πληροφορίες για την προκήρυξη και πρόσβαση στα έγγραφα διατίθενται στην ιστοσελίδα: https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=13144 όπου παρέχεται και η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων.

 

Προθεσμία κατάθεσης προτάσεων: 23/03/2023 στις 18.00 (ώρα Ελλάδας).

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Press Officers στην Ελλάδα

 

Άννα ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

(+30) 695 178 6752

anna.efstathiou@europarl.europa.eu

 

Ελβίρα ΦΟΡΤΕ

(+30) 698 310 9980

elvira.forte@europarl.europa.eu

 

 

 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ 

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Γενική Διεύθυνση

Επικοινωνίας

Γραφείο στην Ελλάδα

 

Αθήνα, 2 Μαρτίου 2023

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών