ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8BS5hID_oZDXvRink-xF8PMIiby1o2eRUzOAS1aXx3SA2oHBpv51ziKsCgicXDWUPtKu31N24fBYmiuV6-RSwzUSsjAiQ-saNWnAzdGW57Wix4h36QePlBhKirqMw63DZ0CEtyAw_wvpTCNyhIeWzN9bml7aK19Gt9fFURegj2AvkRYCbBK1IPUUg/s320/Screenshot%20at%202022-06-02%2010:16:58.png

Πρόσκληση συμμετοχής των μητέρων στο Πρόγραμμα Εναρμόνισης Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Ο Δήμος Δελφών στο πλαίσιο ενίσχυσης των Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου μας ξεκίνησε εδώ και 1,5 χρόνο μια προσπάθεια για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού προκειμένου να λειτουργήσει τις υφιστάμενες δομές αλλά και τυχόν νέα Βρεφικά τμήματα.

Επειδή όμως έχουν καθυστερήσει οι παραπάνω προσλήψεις, οι οποίες και αποτελούν την βέλτιστη λύση για την λειτουργία των δομών του Δήμου μας, μοναδικός τρόπος είναι πλέον, για την πρόσληψη του προσωπικού η χρηματοδότηση μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος της Εναρμόνισης.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρόθεσή μας για την Ίδρυση και την λειτουργία του νέου Βρεφικού τμήματος στην Ιτέα από την νέα σχολική χρονιά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετοχή όλων σας στην προσπάθεια λειτουργίας του νέου τμήματος και η αίτηση εγγραφής των βρεφών σας σε αυτό ώστε να είναι πλήρες το νέο τμήμα.

Στόχος μας, είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών για όλους τους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας και στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε αρωγούς με την συμμετοχή όλων σας στο Πρόγραμμα της ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ.

Την φετινή χρονιά είναι επιτακτική ανάγκη η συμμετοχή όλων των μητέρων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στο Πρόγραμμα της ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ (ΕΕΤΑΑ) ώστε να διασφαλιστεί και να ενισχυθεί το προσωπικό των παιδικών σταθμών μας.

Θέλουμε από την νέα χρονιά να εφαρμόσουμε ως Δήμος το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΚΥΨΕΛΗ όπου στοχεύει : α) στην ανάπτυξη και ενίσχυση των δυνατοτήτων και δεξιοτήτων των βρεφών και των νηπίων μέσω, ιδίως, του παιχνιδιού και με σεβασμό στη μοναδικότητα και στον ατομικό ρυθμό ανάπτυξης κάθε βρέφους και νηπίου, καθώς και στην ενδυνάμωση της σχέσης μεταξύ οικογένειας και σταθμού και β) στην τακτική παρακολούθηση και αξιολόγηση της ανάπτυξης και της προόδου των βρεφών και των νηπίων, προκειμένου να επιτευχθούν η έγκαιρη ανίχνευση δυνατοτήτων και αναγκών και η παραπομπή για περαιτέρω διερεύνηση τυχόν μαθησιακών δυσκολιών, αναπηριών ή άλλων διαταραχών.

Επίσης βασική μας προτεραιότητα είναι και η ένταξη νέων δράσεων στους σταθμούς μας όπως η υγιεινή μεσογειακή διατροφή, και δράσεις για την προστασία του παιδιού και της οικογένειας μέσω της σχολής γονέων που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε .

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Καλούμε όλες τις μητέρες, να συμμετέχετε στο Πρόγραμμα ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ για την νέα χρονιά ώστε να δημιουργήσουμε μαζί τους Βρεφονηπιακούς σταθμούς που αξίζουν στα παιδιά μας με πρότυπα μέσα και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Ελάτε να κάνουμε μαζί την ηλεκτρονική αίτηση προς την ΕΕΤΑΑ όταν θα σας καλέσουμε είτε εάν επιθυμείτε να την υποβάλλετε μόνοι σας μπορείτε να μας καλείτε να σας λύσουμε τυχόν απορίες (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949 772 255).

H Αρμόδια Αντιδήμαρχος

Χρυσούλα Σεγδίτσα- Πονήρη

 

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                       ΑΜΦΙΣΣΑ, 1.6.2022

Α.Δ.Τ.: 35/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  epikourositeas.blogspot.com

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών