Ράλι Ακρόπολις 2022 – Όνειρο Απατηλό

 

Οι αρνητικές ειδήσεις των τελευταίων δύο ημερών αναφορικά με την διεξαγωγή του Ράλι Ακρόπολις του 2022 στην περιοχή μας με την ακύρωση της μοναδικής ειδικής διαδρομής Βωξίτες-Καρούτες εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Δελφών,

πέρα από την εύλογη αγανάκτηση που δημιουργεί σε όλους μας για την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα σημαντικά αυτά θέματα η σημερινή δημοτική αρχή, δημιουργεί και εύλογα ερωτήματα.

Είναι απορίας άξιο τι είδους συζητήσεις διεξήχθησαν μεταξύ του δημάρχου και των αρμόδιων φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, καθώς και τι οικονομικές υποχρεώσεις αναλήφθηκαν από πλευράς του δήμου μας, όταν καμία απολύτως πίστωση δεν έχει  εγγραφεί στους συνταχθέντες προϋπολογισμούς του 2021 και 2022 του Δήμου Δελφών! Οφείλουν λοιπόν οι διοικούντες να απαντήσουν δημόσια για τις οικονομικές δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει αλλά και για τις πηγές χρηματοδότησης για την υποστήριξη του σημαντικού αυτού αγώνα. 

Δεύτερο και εξίσου σημαντικό ερώτημα, τι ενέργειες έκαναν από πέρυσι μέχρι και σήμερα προκειμένου να εξασφαλίσουν την παρουσία με τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τον τόπο μας του μοναδικού αγώνα αυτοκινήτου του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην χώρα μας, εκτός του δημάρχου μας, οι θεματικά αρμόδιοι αντιδήμαρχος αθλητισμού και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού; 

Εμείς ως παράταξη με δυο ανακοινώσεις μας από τον Απρίλιο του 2021 ( 2 και 14 Απριλίου – «Ο Διαγώνιος Άξονας χάθηκε, το Ράλι Ακρόπολις πάει Λαμία και η Δημοτική Αρχή αναζητείται!» και «Χωρίς διεκδίκηση δεν υπάρχει ελπίδα, ούτε προκοπή!») είχαμε επισημάνει τους κινδύνους που διατρέχει η περιοχή μας να αποκλειστεί από τον σημαντικό αυτό αγώνα, εφόσον δεν υπάρχει συγκροτημένο σχέδιο διεκδίκησης και παρουσίας στους εμπλεκόμενους φορείς. Δυστυχώς οι φόβοι μας και οι παρατηρήσεις μας επαληθεύτηκαν με τον πιο οδυνηρό τρόπο. 

Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο δρόμος που διανύει η σημερινή δημοτική αρχή είναι μονίμως κατηφορικός για τον τόπο μας και στο τέλος της θητείας θα έχει οδηγήσει στο απόλυτο αδιέξοδο! 

Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών

ananeotikidelfon.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών